Létrehozva: 2024.07.07.

"Senki sem tűrné el azt, ahogyan Magyar Péter a szórakozóhelyen viselkedett" - megkérdeztük az emberek véleményét

Az embereket arról kérdeztük, hogy ők mit szólnának ahhoz, ha valaki ugyanúgy viselkedne velük, mint ahogy azt Magyar Péter tette: megütné őket és a telefonjukat kitépve a kezükből ellopná azt, majd a Dunába hajítaná. A válaszok egybehangzóak voltak: Senki nem tűrné el ezt a fajta viselkedést.

Mint ahogy arról már korábban írtunk, Magyar Péter június közepén egy ismert és méregdrága budapesti belvárosi szórakozóhelyen a jelenlévők állítása szerint ittas állapotban botrányt okozott. Tini lányoknak tett visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot, lökdösődött, obszcén módon beszélt kiskorúak előtt, egy embert megütött, erőszakkal elvette a telefonját és később a Dunába hajította azt. Ezzel politikusként és családapaként is lejáratta magát ország-világ előtt. Végül a biztonsági őrök a politikust fojtófogással dobták ki a szórakozóhelyről vállalhatatlan viselkedése miatt. 

Magyar Péter balhé
Magyar Pétert éppen kidobják

Kíváncsiak voltunk, mindezek után az embereknek mi a véleményük a politikusról, ők mit tettek volna abban a helyzetben és mindezek után alkalmasnak találják-e Magyar Pétert arra, hogy a hazai közélet szereplője legyen.

Többen leszögezték, hogy az, amit Magyar Péter művelt – hogy az általunk meginterjúvolt embereket idézzük –, "egy átlagembertől sem tűrhető el, de egy politikustól pedig főleg elfogadhatatlan viselkedés", szerintük az, amiről a szemtanúk beszámolnak, "nagyon proli" magatartás.

Civilizált lények vagyunk állítólag, szóval miért csinálunk ilyet? – kérdezett vissza Rozi.

 

rozi.
Rozi szerint sem normális ez a viselkedés  Fotó: Ripost

Az emberek mind le voltak döbbenve a politikus viselkedésétől, főleg az agresszivitásától és – ahogy Gábor is fogalmazott – hogyha ő került volna ilyen szituációba, "visszakézből szájon vágja"

gabor
Gábor azt mondja, megvédeni magát egy ilyen helyzetben  Fotó: Ripost

Zsolt szerint különösen ciki, hogy ez az ember keresztény-konzervatív gyökerekre hivatkozik és jobboldalinak mondja magát, ebbe ez végképp nem fér bele. Majd hozzátette: megválasztott képviselő ilyet nem csinálhat, ha szeretne bulizni, akkor rendezzen házibulit, hiszen erre biztos megvannak a lehetőségei, de szerinte ez a fajta viselkedés ott se fér bele.

Luca nem mondaná semmiképpen sem normálisnak ezt a viselkedést, lehet azt mondani, hogy emberek vagyunk és hibázunk, de hogyha ő egy olyan ember lenne, aki valamit hitelesen képvisel, akkor igyekezne úgy alakítani az életét, hogy ne köpje szembe a hangoztatott értékeit és azt, amit képvisel.

luca
Luca szerint az a helyes, ha úgy cselekszünk, hogy ne köpjük szembe saját magunkat  Fotó: Ripost

Arra a kérdésre, mit szól hozzá, hogy Magyar Péter elvette és elhajította az egyik bulizó telefonját, többen is úgy vélekedtek, hogy valószínűleg a politikusról kompromittáló képek és videók születhettek, ezért megpróbált megszabadulni a bizonyítéktól. Rozi úgy fogalmazott, hogy valószínűleg valami olyan dolog lehet azon a telefonon, amit nem szeretett volna, hogy elküldjenek a médiának.

Arra a kérdésünkre, hogy mindezek után alkalmasnak találják-e Magyar Péter személyét arra, hogy egy egész országot képviseljen, szintén megegyeztek a válaszok: Mindenki elutasította, hogy egy ilyen ember képviseljen minket, magyarokat. Zsolt viszont külön kiemelte, hogy ezelőtt sem tartotta alkalmasnak az ország vezetésére és hogy szerinte "nagyon komoly elbillenések vannak a fejében".

Nézd meg videón, mit mondtak az emberek Magyar Péter viselkedéséről:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek