INSIDER

Szerző M. N.

Létrehozva: 2024.07.23.

Jó kis nyári program: ezek a gyerekek biztosan emlékezni fognak az idei szünidőre - fotó!

Úgy gondolta a két fiú, hogy ez jó hecc lesz, de rajtavesztettek.

Talán nem a legjobb nyári szüneti programot találta ki magának az a két tinédzser, akik egy kerékpártárolóból biciklit és tartozékokat lopott. A fiatalok csak arra nem gondoltak, hogy minden mozdulatukat rögzíti egy kamera, amin tökéletesen látszódnak. Végül akkor derült ki a srácok csínytevése, amikor az egyik dunaújvárosi férfi szeretett volna hazabiciklizni, de nem tudott, mert kerékpárjáról hiányzott az első kerék… A tulajdonos ekkor üzent a két fiúnak.

A fiúkat azonnal felismerék a helyiek Fotó: olvasói

Közérdekű közlemény! Ha a két olajbogyó felismeri magát, azt tanácsolom, hogy hozzák vissza a Vasmű 55-ös kerékpártárolóba, amit kell. Van róluk jobb kép is, ha szükséges!

 - tette közzé az a férfi, akit a fiúk megloptak.

Lapunknak sikerült elérnie a megkárosított férfit, aki annyit elárult, hogy hamar felismerték a helyiek a fiúkat, így a történetnek végül nem lett rossz vége.

Az egyik reggel azt vettem észre, hogy hiányzik a kerékpárom első kereke, ami miatt így használhatatlan lett a bicikli. A közelben volt kamera, így a felvételeket megnéztük és kivágtam a két fiatal fényképét. Felhívást tettem közzé Facebookon az egyik közösségi oldalon, amiben felszólítottam őket, hogy hozzák vissza azt, ami nem az övék. Miután a közösségi oldalon többen felismerték őket és név szerint megnevezték a fiúkat, láss csodát: másnapra az első kerék visszakerült a tárolóba. Nem tettem feljelentést, azt remélem, hogy tanultak az esetből és ez többször nem fordul elő.

Lapunknak egy másik helyi lakos is beszámolt a tolvaj fiúkról, ő azt mondta, hogy biciklit is látott nálunk.

Persze, mindenki ismeri őket. Amikor megjelent róluk a kamerakép, azonnal tudtuk, hogy kik ők. Én abban az időben biciklit is láttam náluk, remélem, azt nem loptak a tárolóból, de ki tudja... Azt javaslom, akinek eltűnt valamilyen tárgya az említett helyről, az jelezze, hátha az is hazatalál 

– jegyezte meg epésen. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek