Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.14.

Erre számíthatnak a különféle csillagjegyek szülöttei a főboszorkány szerint

A július óriási változásokat tartogat mindenki számára. Szegedi Erika főboszorkány úgy látja, hogy már a hónap elejétől érezhetőek lesznek a fordulatok.

A Mars, a Merkúr, a Vénusz és a Nap is jegyet vált, ami sok lehetőséget, de konfliktusokat is tartogat egyben, ez fogja meghatározni a következő néhány hetet. Mindenesetre senki ne csüggedjen mert a végén szinte mindenki jól jár. A Ripost Magyarország és egyben Európa főboszorkányát, Szegedi Erikát kérdezte arról, hogy a különféle csillagjegyek szülöttei mire számíthatnak a közeljövőben.

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,On,Beach,At,Sunset,And,Zodiac
Pozitív változások sora várható júliusban a főboszorkány szerint Fotó: New Africa


KOS
Anyagi helyzetükben váratlan fordulat várható. Szerencsét és anyagi fellendülést hoz számukra a legmelegebb nyári hónap. Az igazi kedvező fordulatra július 20-ig várni kell, mert akkor a Mars átlép az Ikrekbe. De azt tanácsolja a főboszorkány, hogy semmilyen fontos döntést ne hozzanak július 23-án.
BIKA
Számukra a hónap eleje a nyüzsgésről szól, aztán alábbhagy a lelkesedés. Ha bármiben változtatni szeretnének, akkor addig érdemes lépniük, mert a hónap második felében elővigyázatosnak kell lenniük, ezért minden téren legyenek óvatosak.
IKREK
Érdemes lesz új célokat kitűzniük, mert a hónap második felében számukra nem lesz lehetetlen. Ezért érdemes kivárni a döntésekkel ezt az időszakot, mert különben nem fogja az erőfeszítéseiket siker koronázni.
RÁK
Elérkezett az ő idejük, és szinte minden sikerül, amire vágynak. De ha nem lesznek óvatosak akkor a hónap második fele komoly konfliktusokat tartogat a számukra, ami szinte egész évre meghatározza az életüket.
OROSZLÁN
Számukra több konfliktust is tartogat a július, de győzedelmeskedni fog mindenben. Hosszú idő után végre a szerelem is bekopogtat az életükbe.
SZŰZ
A pihenésről, és a nyugalomról fog szólni a következő időszaka. A Mars-Uránusz együttállás az egész hónapokra nagy hatással lesz.
MÉRLEG
Számtalan lehetőség fog kínálkozni nekik a nyár során. Ha munkahely váltás előtt áll, akkor érdemes most meglépni. De ha párkapcsolatban él nem érdemes kikacsintgatni, mert az új út nem vezet sehová.
SKORPIÓ
Végre egyenesbe kerülnek a dolgai. Beköszönt életébe hosszú idő után a harmónia és a boldogság. Számukra kimondottan kedvező időszak köszönt be.
NYILAS
Számukra konfliktusokban bővelkedő napok következnek. A munkahelyen és az emberi kapcsolataiban egyaránt. Viszont érdemes higgadtnak maradniuk, mert forrófejűséggel mindent el tudnak rontani.
BAK
Teljesülnek a régi álmai, és még utazás elé is néz. De legyen óvatos, mert az anyagiakban rázósabb napokra kell számítania.
VÍZÖNTŐ
Új emberek robbannak be az életükbe, és a feje tetejére állítanak mindent. De a változások pozitív fordulatot hoznak az életükbe.
HALAK
Szuper napok elé néznek. Váratlan pénz áll a házhoz, de ne bánjanak vele könnyelműen, mert különben később nehezebb időszak következik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek