INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.24.

Őket hordozza tenyerén a sors: két csillagjegyre még a nyáron rátalál a boldogság

Nem csak a nyár fog tombolni a következő hetekben, hanem a szerelem is, a főboszorkány szerint. Eljött az idő, hogy mindenki párra találjon, mert most kegyesek lesznek az égiek néhány csillagjegyhez.

Hatalmas változások elé néznek az Oroszlánok és a Kosok. Szegedi Erika szerint számukra nem lesz lehetetlen a következő időszakban és a nyár meg is hozza a pozitív fordulatot minden téren. Nem csak az anyagi dolgaik kerülnek végre egyenesbe, de még a szerelem is berobban az életükbe. Sokan közülük már régóta keresik az igazit, de most végre meg is találják, ezzel régi álmuk válik valóra.
Minden álmuk teljesülni fog idén nyáron. A Kosokat és az Oroszlánokat tenyerén fogja hordozni a sors. Végre megtalálják a régóta áhított boldogságot.

070116-Szegedi Erika007-IF
A főboszorkány szerint a nyár a szerelemről fog szólni Fotó: Ripost

Bika: Nem szabad elhamarkodnia a döntéseit és beleugrania új kapcsolatba, mert számára a változás könnyeket fog hozni, nem pedig boldogságot.
Ikrek: Régóta érzik azt, hogy nem kedvez számukra a sors, de ne keseredjenek el, mert egyszer véget ér a negatív szériájuk. Ez a nyár nem hozza el számukra az áhított áttörést, de legyenek türelmesek még egy kicsit.
Rák: Mindig is a család volt számukra a középpontban. Továbbra is érdemes ezt a szemléletet követni, mert így könnyen igazi társra találhatnak.
Bak: A nyár folyamán a munkát fogják a párkapcsolat elé helyezni. De jól teszik, mert sikeresek lesznek benne, és komoly karrier előtt állnak.
Vízöntő: A jól bevált dolgokhoz érdemes ragaszkodniuk. Nem szabad most új dolgokba belevágniuk, mert nagyon kockázatos és nem vezet sikerre.
Halak: Szenteljen több figyelmet azokra az emberekre, akik igazán fontosak a számukra, mert könnyen elveszítheti őket.
Kos: Betoppan az életükbe valaki, aki élete részévé is válhat. Így végre esélyük lehet a boldogságra.
Oroszlán: A sors a tenyerén hordozza őket. A szerelemben és a pénzügyekben egyaránt sikereket érnek el és hosszú idő óta végre megváltozik az életük.
Szűz: Nagyon pedánsak, és ez nem minden helyzetben jó. Könnyen elijeszthetik az új partnerüket. Próbáljanak egy kicsit lazítani, és nem kell mást tenniük, csak adniuk önmagukat.
Mérleg: Ne helyezze a munkát a párkapcsolatuk elé, mert könnyen egyedül találhatja magát. Érdemes az arany középútra törekedniük.
Skorpió: Tanulják meg, hogy nem kell mindig elrejteni az érzelmeiket. Érdemes megnyílniuk és ismerkedniük.
Nyilas: Nem legyenek túl vakmerőek, mert könnyen veszélybe kerülhet minden, ami eddig értéknek hittek a magánéletükben. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek