Létrehozva: 2024.06.22.

Te köztük vagy? Tombol a szerelem, de nem minden csillagjegy lesz szerencsés a nyáron

Lassan beköszönt a július. Nem csak a hőség fog tombolni a nyári hónapokban, hanem a szerelem is. Szegedi Erika, Európa és Magyarország főboszorkánya szerint különösen sok ember szívében kap lángra az eddig szunnyadó parázs.

Az elmúlt évek nem kedveztek a párkapcsolatoknak. Beigazolódni látszott a jóslat, hogy az emberek a mindennapi rohanásban a félelmeiket helyezik előtérbe, ami negatívan nyomja rá bélyegét az emberi kapcsolatokra is. De ennek most vége!

Horoscope,Compatibility.,Loving,Couple,On,Beach,At,Sunset,And,Zodiac
Ezen a nyáron megtalálod az igazit Fotó: New Africa

Kicsit mindenki fellélegezhet, mert a dolgok végre elkezdtek jó irányba elmozdulni az élet minden területén. Nincs ez másként a párkapcsolatok tekintetében sem. Most ha akarod, ha nem, az ördög talicskán fogja eléd tolni a párodat, és még boldogok is lesztek

- hangzanak el a pozitív gondolatok a főboszorkány szájából, aki úgy véli, hogy valóban elérkezett a boldogság ideje. Persze, ez nem azt jelenti, hogy hátra szabad dőlni, és elkényelmesedni, mert az univerzum azoknak a vitorlájába rak szelet, akik maguk is tesznek érte, hogy célba érjenek. 

070116-Szegedi Erika007-IF
Szegedi Erika: A nyár a szerelemről fog szólni Fotó: Ripost

A kártyalapok azt mutatják, hogy a lehetőség mindenki számára adott lesz. Ezek a szerencsés energiák nem csak az új párkapcsolatoknak kedveznek, hanem új energiát kapnak a régiek is. Erika szerint azt vesszük majd észre, hogy a meglévő kapcsolatok elkezdenek zökkenőmentesen működni. Elsimulnak a problémák, és ismét a harmónia fogja uralni a mindennapokat.

Így alakul csillagjegyek szerint a szerelem

Bak: A szerelemben legyenek óvatosak, ha van párjuk, akkor több figyelmet kell szentelniük rá, mert ezáltal ismét új lendületet kapnak a régi érzelmek.
Vízöntő: Nem egy új partner hozza meg nekik a boldogságot. Nekik inkább a régi kapcsolatokra kell nagyobb hangsúlyt fektetniük.
Halak: Ne tiltakozzanak és ne ússzanak az árral szemben. Ha akarják, ha nem, a boldogság úgyis utoléri őket.
Kos: Engedjék el kicsit a munkát, és hagyjanak időt és teret az érzelmeknek. Megéri, mert pozitív jövőt látok számukra.
Bika: Új kapcsolat, új szerelem, és tomboló érzelmek. De ne rúgjanak fel mindent maguk körül, mert sok régi dolog is értékes lehet a számukra.
Ikrek: Nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, de ennek most vége, számukra is bekopogtat a boldogság, még akkor is, ha már lemondtak róla.
Rák: Koncentráljanak a párjukra, és fektessenek több energiát a kapcsolatba. Hajlamosak arra, hogy egyet előre, majd egyet hátra lépjenek, de most legyenek határozottak.
Oroszlán: Semmi sem állhat az útjukba. A élet minden területén sikeresek lesznek, és a szerelemben is az idei év hozza meg nekik a nagy áttörést.
Szűz: Legyenek lazábbak és engedjék el kicsit magukat. Meglátják, érdemes, mert célba fognak érni.
Mérleg: A munka helyett a szerelemnek és a családnak szenteljenek nagyobb figyelmet. Mert hiába sikeresek az élet más területén, a boldogságot nem lehet pénzzel pótolni.
Skorpió: Nehezen tudják kimutatni az érzelmeiket, pedig néha érdemes. Ha végre nem temetkeznek a saját kis világukba, hanem megpróbálnak nyitni, akkor hamar lesz párjuk, akivel megoszthatják a mindennapjaikat.
Nyilas: Számukra gyermekáldás mutatkozik. De legyenek óvatosak, hogy milyen partnert engednek be az életükbe, mert nem mindenkinek tiszták a céljaik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek