INSIDER

Szerző E. R. A.

Létrehozva: 2024.06.04.

„Ez a tied” – mondta a kék szemű idegen Erikának, riasztó, azóta mik történnek vele

Kóbor Erika léleklátónak tartja magát, könnyen rájön, ha valamilyen rossz entitás veszi körül. Legutóbb mégis bedőlt egy rejtélyes alaknak: a nő egy boltban adott át neki egy tárgyat, ami Erika szerint átkozott lehetett. Mégis átvette, és hazavitte magával. Azóta is bánja.

Szerző E. R. A.

A fiatal léleklátó, Kóbor Erika hónapokkal ezelőtt költözött a Somogy vármegyei faluba, Törökkoppányra. Május 28-án, kedden épp bevásárolni indult, amikor a boltban különös dolog történt vele, amelybe azóta is beleborzong.

A fiatal léleklátót elátkozhatták. De kicsoda és miért? /
A fiatal léleklátót elátkozhatták. De kicsoda és miért? / Fotó: Képünk illusztráció: pexels.com 

Egy szőke, kék szemű, vékony hölgy lépett oda hozzá. 

Egy kulcsot adott át a boltban, azt mondta, hogy az az én házam kulcsa. Mondtam neki hogy az lehetetlen és valakivel biztosan összetéveszt. Ő közölte, hogy nem, mert akitől vettem a házat, név szerint említette és hogy igenis az előző tulajé volt ez a kulcs. A hölgyet még soha nem láttam!” - idézte fel a Ripostnak, mit mondott neki a titokzatos nő.

„Behoztam a házba!”

A kulcsot átvette, de utólag megbánta. "Ilyen kulcsot én nem kaptam az előző tulajdonostól! Szégyen, hogy ezt a kulcsot be is hoztam a házamba!” - emlékezett vissza a léleklátó, aki biztos volt benne, hogy elátkozták a kulccsal. 

Már ahogy beköltöztem a házba, rögtön különös dolgok történtek, de amint átvittem a ház küszöbe felett a kulcsot, még rosszabb lett! Az összes konyhapolcról maguktól estek le a tányérok. Szekrényajtók nyíltak ki, és a ruhák is kiborultak. 

-idézte fel Erika, akinek a beköltözése óta meggyűlt a baja a kóbor lelkekkel a házban. Szerinte ugyanis szellemek bolyonganak az otthonában, amik riogatják őt, ráadásul amióta a kulcs nála van, úgy véli egy démonnal is találkozott. 

Megszállta a házam! Még most is libabőrös leszek tőle, ami akkor történt. Délután fél négy volt és a fényes szobám, ahol még sötétítő sincs, teljes sötétségbe borult. Eltűnt a napfény napközben!

 - emlékezett vissza Erika, aki ezután a falubeliek között kezdett el nyomozni, mégis ki küldhette az átkozott tárgyat neki? Egyáltalán miért? Az egyik spiritualitással foglalkozó Facebook-csoportban is megosztotta a kulccsal kapcsolatos aggályait.

A csoportbéliek rossz hírrel szolgáltak: szerintük biztosan elátkozott kulcsot kapott. A látók tanáccsal látták el, hogy mitévő legyen – köztük egy magyar boszorkány is. Szerinte az átkozott kulcsot egy rituáléval meg kellene tisztítania Erikának, majd visszaadni a titokzatos alaknak. 

"Házon kívül, vízzel főzd ki a kulcsot, majd gyertyaláng fölött fújd meg. Ezután kerítésen kívüli földdel szórt meg és csomagold valami zöld anyagba. Végül kérdezd meg a kulcs körüli energiáktól, kié az ajándék, ha az ajándékozottnak nincs szüksége rá?"

 - tanácsolta a boszorkány, de volt aki szerint csak valamilyen titok lappang a tárgy körül.

Rontást kapott?

Erika inkább abban hitt, hogy a kulcsot tényleg átok sújtja – és mind később kiderült: okkal kapta a kulcsot. Falubéli pletykákból bogozta ki a kulcs körüli rejtélyt. „A ház előző tulajától sokan kérték a kulcsát, mivel beteges volt, senkinek sem adta oda. Senkiben sem bízott. Valaki rossz szándékkal juttatta hozzám a nő a kulcsot. Ezzel akarhatta elérni, hogy menjek el a házból, mert az elhunyt előző tulajdonosnak nem tetszik, hogy itt vagyok?” – tette fel a kérdést magának Erika.

A fiatal léleklátó nem bízta mindenesetre a véletlenre a vele történteket: a démon riogatását, a kóbor lelkek jelenlétét az új otthonában. Végül úgy döntött, megszabadul a kulcstól. 

Kidobtam az utcára, de csak remélni tudom, hogy nem hoztam a házamra rontást vagy éppen átkot. Bár tudom, hogy védett a házam, nem csak általam, hanem az égiek által is.

- zárta szavait Erika.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek