INSIDER

Szerző IF

Létrehozva: 2024.05.26.

Dettiről már lemondtak az orvosok - így van most a súlyos autóbalesetet szenvedett lány

Detti szörnyű autóbalesetet szenvedett Németországban. A fiatal lányt életveszélyes állapotban szállították kórházba. Külföldi orvosai lemondtak róla, ezért a családja mindent megtett, hogy hazaszállítsák. Debrecenben az orvosok csodát tettek: Detti már magától lélegzik.

Ahogy arról korábban a Bors beszámolt,  a Tündérkör Alapítvány egyik gyönyörű fiatal önkéntese, Bernadett szörnyű autóbalesetet szenvedett Németországban, ahol azonnal kórházba szállították, ám az ottani orvosok lemondtak róla. A családja azonban nem adta fel a reményt, Magyarországra hozatták. A fiatal nőt jelenleg a debreceni kórházban kezelik, állapota pedig napról napra javul.

Detti április 24-én szenvedett autóbalesetet Kleve városában, Németországban. A fiatal nőt életveszélyes állapotban szállították kórházba. Bernadettet kómában tartották és lélegeztetőgép tartotta életben. Szerencsére a szervei nem sérültek, ezért minden esélye megvolt a felépülésre. Ennek ellenére a külföldi orvosok nem bíztak abban, hogy a gyönyörű önkéntes meggyógyul, ezért azt tanácsolták a családnak, hogy kapcsolják le a gépekről. Kétségbeesett nővére a közösségi oldalon kért segítséget.

A húgomat 2 nap után le akarták kapcsolni a gépekről, mondván, hogy nincs esélye, mert nagyon súlyos helyen van bevérzése, sérülése az agyban. Mi mindenképp kértük, hogy csináljanak róla újabb CT-t, de a doktornő kendőzetlenül az arcunkba vágta, hogy ő már akkor lemondott róla, amikor bekerült, úgyhogy nem fog

– írta a lány nővére, Krisztina a Facebookon, ahol arról is beszámolt, hogy a harmadik napon behívták a családot, hogy megkérdezzék, hogyan döntöttek. Elmondták, hogy semmiféleképp nem szeretnének lemondani Dettiről, időt kérnek, hogy továbbra is kapja a kezelést.

Már a legjobb kezekben van

Ezután egy másik orvos vette át Detti kezelését. A család nagy reményeket fűzött hozzá, ám pár nappal később ő is lemondott a lányról. A család azonban tudta, hogy Detti erős és nem adhatják fel ezt a harcot ilyen könnyen, ezért hazaszállíttatták Magyarországra. Miután Detti megérkezett Debrecenbe, kiderült, hogy van spontán légzése a gép mellett. A legjobb kezekben van, így nővére abban bízik, hogy a szörnyű hetek után felgyorsulnak az események és Bernadett végre elindul a gyógyulás útján.  

Krisztina a közösségi oldalán tájékoztatja az embereket húga állapotáról. Pár napja boldogan számolt be a hírről: Detti lekerült a lélegeztetőgépről.

Detti most már teljesen spontán lélegzik. Levették az altatószereket, most figyelik a reakcióit az “ébredésre”. Még nem fog felkelni, csak figyelik a reakciókat. Sokkal jobb neurológiai állapotban van. A kért feladatokat minimálisan teljesíti, tehát felfogja, érti, amit kérnek tőle. Lassan, de biztosan halad a teljes gyógyulás felé! 

– tudatta hatalmas örömmel a lány nővére a Facebookon. 

Rengetegen imádkoznak és szurkolnak a fiatal lánynak, naponta több száz jókívánság érkezik a poszt alá. A család pedig hisz abban, hogy a hit és ez a sok, pozitív energia és jókívánság megteszi a hatását és Detti teljesen felépül.

 

origo.hu

Szörnyű tragédia: 18 éves korában meghalt a 18 éves sztársportoló

ripost.hu

A legjobb dolog a világon: megmutatta kislányát Krausz Gábor

metropol.hu

Lebukott Szalai Ádám, ezt biztos nem gondoltad volna róla

vg.hu

A pedagógusok nyara: legenda, hogy csak vakációznak, sok a teendő a szünetben is

ripost.hu

Ez a retró kvíz még azon is kifog, aki benne élt!

hirtv.hu

Döntés született Ukrajna uniós csatlakozási folyamatának ügyében + videó

ripost.hu

Nem kopogtatni kell a dinnyét vásárláskor, mutatjuk, hogy találod meg a legjobbat

mindmegette.hu

Végleg elbúcsúzhatunk az egyik kedvenc csokinktól, ugyanis bezár a édességgyár

ripost.hu

Rettenetes balesetről jött hír, 3 holttest van az úton

ripost.hu

Tömegkarambol Pest vármegyében: ezekben a percekben mentenek, dugóra készülj!

ripost.hu

Vastag Csaba felesége bevallotta: Ciki vagy nem, de én még sosem…

ripost.hu

Hazai tervezők kreációiban tündököltek a sztárok és a filmesek a vörös szőnyegen – Galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Kormányinfó: kiderült, mit gondol a kormány a választás eredményéről

INSIDER

Megállapodott Orbán Viktor és a NATO-főtitkár: nem mennek magyar katonák Ukrajnába

INSIDER

Magyar Péter tévés hisztije megint bizonyította: erőszakos, nárcisztikus személyiség

INSIDER

"Csak annyit kértem, tartsák rendben" – Ildikó segíteni akart a tűzeset károsultjainak, de rosszul sült el a jótékonykodás

INSIDER

Orbán Viktor az olasz miniszterelnökkel tárgyalt – Fotó

INSIDER

"Versenypályának használják ezt az egyenest" – Felelőtlen gázpedál huszárok okoztak balesetet Érden

INSIDER

Szijjártó Péter: Magyarországon elképzelhetetlenek a Nyugaton látott antiszemita jelenetek

INSIDER

Ennyit kell fizetni az autópálya használatáért annak, aki külföldre megy nyaralni