1 hete

„A víziómban láttam egy mezőn a virágot, amit a kórházba hoztak nekem" – 3 napig feküdt kómában Zoe, aki elmondta, mit élt át

Már közel 50 ezren tekintették meg a TikTok-on azt a videót, ahol egy Bangkokban élő magyar lány meséli el, hogy mit élt át 15-16 éves korában, amíg kómában volt.

Zoe 14 évesen kiköltözött családjával Bangkokba, ahol durva baleset érte egy barátokkal töltött este során. A fiatal lány, minden tinire jellemző bátorsággal ráugrott egy mozgó autó hátuljára, amikor lecsúszott az egyik lába és erősen beütötte a fejét majd lezuhant. Az eset után Zoe agyában hematóma keletkezett, amit a fiatal lány orvosi csodaként túlélt. A műtét idejére azonban három napig mesterséges kómába helyezték, melynek ideje alatt elképesztő dolgokat tapasztalt és látott. 

Zoe három napig feküdt művi kómában Fotó: Instagram / divine love Zoe

Mindent érzékelt, amíg kómában feküdt

Zoe videójában elmondja, hogy amíg kómában volt, teljesen tudta, hogy ki látogatja őt éppen és hallotta is őket. 

„Amikor az apukám látogatott meg a kórházban, amíg kómában voltam azt én úgy láttam, mintha épp egy sárga virágokkal teli mezőn sétálnánk és ő felolvasna nekem egy írást. Majd amikor felkeltem, akkor láttam, hogy ugyanolyan sárga virág van az ágyam mellett letéve, mint amit kómában fekve láttam a mezőn, és egy felbontatlan levél várt, amit kinyitva láttam, hogy ugyanaz a szöveg van benne, amit apukám olvasott nekem fel a víziómban" 

– meséli Zoe a megdöbbentő esetet, aki lapunknak elárulta, hogy sokáig nem volt jó a kapcsolata az édesapjával, de a spiritualitásra való nyitottság közös bennük.

És még itt nincs vége a történetnek: Zoe nem csak azokat látta, akik meglátogatták őt, de azokat is, akik gondoltak rá vagy aggódtak érte

Kómában fekve úgy láttam, mintha meglátogattak volna engem olyan ismerősök is, akik nem is tartózkodtak Bangkokban. Ezt akkor nem értettem, de amikor felkeltem, akkor láttam, hogy szinte mindenki, akit láttam az rám írt és aggódó üzeneteket küldött nekem. Tehát valahogy megéreztem őket, és kapcsolódott a tudatunk egymáshoz

– meséli a fiatal lány, aki azt is elmesélte lapunknak, hogy amíg MRI-t végeztek rajta, azt ő úgy élte meg kómában fekve, mintha egy rakétában ülne.

Zoe felébredve nem tudta, hogy kómában volt, és azt hitte, csak a gyógyszerektől hallucinált és látott furcsa dolgokat, így nem is mesélt róla senkinek. Évekkel később tudta meg szüleitől, hogy a baleset utáni műtétet mesterséges kómában végezték el rajta. 

„Teljesen ledöbbentem. Ekkor jöttem rá, hogy nem hallucináltam, hanem ezek kóma alatti látomások voltak" – árulta el a részleteket Zoe, aki látomásairól csak évek múlva mesélt a szüleinek.

@sacrisol.hu egy kicsit többet ròlam. Kìnosnak èreztem felrakni de itt mi fèlelmeinkre nem hallgatunk tehát itt van x #spirituálisélet #telepátia #kómában #spirituálistanács #mindenenergia ♬ original sound - zoe🐉🧿🧚‍♂️

A kóma után változott meg minden Zoe életében

Zoe elmesélte, hogy a kóma alatti látomás csupán a kezdete volt valaminek, ami már régóta az élete része. A fiatal lány mindig is spirituális lélek volt, de nem igazán foglalkozott azokkal a megérzésekkel és üzenetekkel, amiket az élettől kapott. Amikor Hollandiában kezdett egyetemre járni azonban minden megváltozott:

Mélypontra kerültem. Úgy éreztem, hogy szembe kell néznem magammal és erre egy látomás világított rá Hollandiában. Ekkor jöttem rá, hogy ott kell hagynom az egyetemet és magammal kell foglalkoznom. Azzal, ami mindig is bennem volt: a spiritualitással és az ezotériával 

– mondta el Zoe, aki számára ekkor állt össze életének minden apró részlete. 

„Van, aki az ilyen mélypontok után azt mondja megtalálta Istent. Én magamat találtam meg" – emeli ki Zoe. A fiatal magyar lány azóta komolyabban is foglalkozik az ezotériával, hiszen integratív medicinát tanul, ahol a holisztikus gyógyszerészetbe ássa bele magát a kvantumfizika segítségével. 

„Hiszem, hogy van valami energia, telepátia, vagy valamilyen kollektív kötelék az emberek között. Van egy energia, ami minden alatt van. Ez adott teret arra, hogy anno a kóma alatt lássam azokat is, akik csak gondolnak rám, de nincsenek igazából Bangkokban"

 – árulta el Zoe, aki a tanulmányai mellett próbál segíteni az embereknek abban, hogy elfogadják önmagukat és egy boldogabb életet kreáljanak maguk számára. Ezt a célt szolgálta a kómáról szóló videó megosztása is, amire rengeteg reakció érkezett.

Nagyon sokan írták, hogy köszönik, hogy elmondtam, mert nem gondolták volna, hogy ilyen van. Illetve volt két lány, akik megírták nekem, hogy amikor ők kómában voltak, ők is úgy érzékelték, mintha egy mezőn lennének. Talán ez is azt bizonyítja, hogy van valamiféle kollektív tudat, amihez kapcsolódnak a kómában fekvők

– tette hozzá.

A fiatal lány a kóma után ébredt rá spirituális énjére Fotó: Instagram / divine love Zoe

Szeretne segíteni azzal, hogy elmondja másoknak amit átélt

Zoe elmondta nekünk, hogy nem tudja miért éppen vele történt mindez. Már az is önmagáért beszél, hogy nem halt bele a hematómába, de számtalan olyan eset volt az életében, amikor csodálatos módon élt túl halálos szituációkat.

Nem gondolom, hogy különleges vagyok és csak velem történik ilyesmi. Mindenkinek vannak ilyen tapasztalatai, mindenki speciális, és van feladata az életben, csak nem mernek beszélni róla

– árulta el nekünk Zoe, aki szerint az európai kultúrából hiányzik az a nyitottság a spiritualitás iránt, amit Thaiföldön tapasztal. Éppen ezért tartja fontosnak, hogy TikTok-on ebben a témában készítsen videókat, hogy Magyarországra is eljusson ez a szemléletmód.

„Emlékszem én milyen egyedül éreztem magamat, amiért furcsa dolgokat tapasztalok és érzek. Azt hittem dilis vagyok. Szeretnék segíteni másoknak, akik hasonlóan éreznek, hogy tudják: nincsenek egyedül és teljesen normális, amit éreznek, csak nincs benne a kultúránkban. A videóimmal talán tudok segíteni abban, hogy nekik ne kelljen megélniük életük mélypontját ahhoz, hogy eljussanak az önszeretethez" – mesélt céljairól a fiatal lány, aki spirituális coachként is ténykedik, és próbál segíteni az embereknek. 

Szeretném megmutatni az embereknek, hogy amit keresnek, azt meg fogják találni. Meg kell tanítani magunknak, hogy a jót keressük, a szeretetet és a gyönyört. Mert ha azt keresünk, akkor azt találunk és kreálunk is

– emelte ki Zoe.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Zelenszkij újabb őrült terve

origo.hu

Putyin rendkívüli bejelentése a háborúról

metropol.hu

Elképesztő sebességgel közelít a napszél, óráink lehetnek már csak az érkezésig

vg.hu

Görögországba is betört a magyar kóla

ripost.hu

Halálra volt ítélve Tóth Andiék kapcsolata? Megszólalt a szakember

magyarnemzet.hu

Újra leülhet a kispadra a labdarúgás egyik legnagyobb szupersztárja

origo.hu

Mellnagyobbító műtétre kaphatnak támogatást ezek az OnlyFans-modellek

mindmegette.hu

Hétvégi ebédvarázs húsvét előtt: isteni receptek, hogy vasárnap se éhezz

ripost.hu

Tóth Andi egyedül maradt a drága albérletben – Bírni fogja egy pénztárcából?

ripost.hu

Kiesett a Honvédelmi Minisztérium ablakán egy nő

ripost.hu

Tragédia történt: lezuhant egy repülőgép Horvátországban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Adás közben cigányozta le az ismert műsorvezetőt Puzsér Róbert

INSIDER

Orbán Viktor a Vatikánba utazott

INSIDER

Kiakadtak Pikó Andrásra a "Nyóckerben", nem akarnak ide új bulinegyedet a lakók

INSIDER

Ezek lesznek olcsóbbak áprilistól: íme a lista!

INSIDER

„A férfi üvöltözött, aztán egy nagy puffanást hallottam” – Kizuhant a tizedikről az édesanya, megszólal a tanú

INSIDER

Fergeteges sztárparádéval ünnepelt a Megafilm – videó

INSIDER

Kiderült, milyen meglepetéssel készül Aréna-koncertjére a P. Mobil

INSIDER

Két fegyveres rabló kószál szabadon, nagy erőkkel keresik őket a magyar rendőrök