INSIDER

Szerző Ripost

2 hónapja

Karácsonybomba: Ez rengeteg embert váratlanul ér – Fotók

Mi sem akartunk hinni a szemünknek...

Szerző Ripost

Hiába járunk még csak október elején, máris ledobták a karácsonybombát! Bár az előző hetekben már az egyik ruházati és lakásdekor-üzletláncnál már megjelentek az ünnepi díszek, fények és portékák, most extra fokozatra kapcsoltak a kereskedők!

Fotó: Olvasói fotó

Az egyik barkácsáruház üzleteiben például elképesztő karácsonyi világot építettek fel! Többféle karácsonyfa sorakozik már az egyik részen.

Fotó: Olvasói fotó

Az áruház egy másik meghatározó területén pedig mozgó-zenélő-világító téli makettbirodalom vonzza kicsik és nagyok kíváncsi tekintetét.

Külön helyen sorakoznak a karácsonyt klasszikus piros-fehér színekben dekorálókat célzó kiegészítők...

Fotó: Olvasói fotó

... és megint máshol kaptak helyet a fehér-szürke/ezüst kombináció jegyében készült csecsebecsék.

Fotó: Olvasói fotó

Ráadásul idén új formában hódítanak az egykori hógömbök.

Fotó: Olvasói fotó

Az egyik bútoráruház is komoly karácsonyi kínálattal hangolja látogatóit az ünnepre Magyarországon.

Fotó: Olvasói fotó

Úgy tűnik, 2022-ben az arany, a kék és a fehér lehetnek a karácsonyi slágerszínek. Ugyanakkor azok, akik a klasszikus zöld, fehér és piros örök hármasára esküsznek, szintén megtalálhatják a számításukat az ünnepi portékák kínálatában.

Fotó: Olvasói fotó

Az ünnepi édességek kedvelőinek sem kell már várniuk, az egyik nagy kereskedelmi láncnál ugyanis megjelentek a csokimikulások és az adventi naptárak.

Fotó: Olvasói fotó

A választék már most sem szerény, mi lesz itt, ha a többi édességmárka ünnepi kínálata is megjelenik a polcokon?!   

Fotó: Olvasói fotó

Bár még jó 80 nap van hátra szentestéig, szép számmal vannak, akik legszívesebben úgy tekintenek az őszre, mintha csak egy hosszú karácsonyi várakozási időszak lenne. Vadásznak az új dekorációkra, díszekre, ötletekre, receptekre, terveznek, álmodoznak és igyekeznek minél több napra kiterjeszteni a karácsony érzését, hangulatát, varázsát.

Miközben sokan azt vallják, kizárólag a halottak napja után kezdődhet csak a karácsonyvárás.

Egy biztos, a karácsony szerelmesei mármost tobzódhatnak: a magyar nyelvű kereskedelmi tévék egyre-másra vetítenek karácsonyi filmeket (a héten vetítik többek közt a Belém szeretsz karácsonyig, a Barbie: Tökéletes karácsony, a Rossz anyák karácsonya, Dennis, a komisz karácsonya, a Karácsonyi meglepi és a Jégkorszak – Állati agy karácsony című filmet), s elindult a a Christmas FM – Hungary, az interneten keresztül hallgatható magyar karácsonyi rádió is.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!