Létrehozva: 2022.10.16.

Horror a magyar határon: leszakadt ujjal gyalogolt az ukrán nő

Rendőrök, mentők és tűzoltók fésülték át az erdőt.

A nő vezetni tanult a Vas megyei erdőben, de felborult az autóval. Amellett, hogy a feje súlyosan sérült, az ujja is leszakadt, és majdnem öt kilométert gyalogolt így, hogy kijusson a fák közül. Vezetésoktatója csak könnyebben sérült, ő segített útitársának kimászni a roncsból. 

rendőrség
Fotó: Pixabay

Azonnal segítséget akartak hívni, ám térerő híján sem a magyar, sem pedig a közeli osztrák hálózatra nem tudtak rákapcsolódni telefonjukkal. A páros viszont ezután sem esett kétségbe, fogták magukat, és gyalogosan indultak el a Nárai és Pornóapáti közötti útszakaszhoz, ami nem kevesebb, mint 4,2 kilométerre feküdt baleset helyszínétől. 

Amint találtak hálózatot, tárcsázták a segélyhívót. A segítők viszont egy újabb akadállyal kerültek szembe: meg kellett találniuk a még mindig az erdő mélyén bolyongó párost úgy, hogy a lombok között több útelágazás is nehezítette a dolgukat. Ezért végül több úton több kocsit is indítottak a felkutatásukra, sőt a rendőrök, tűzoltók és mentők mellett még az erdészek és a közműszolgáltatók is bekapcsolódtak a keresésbe. Szerencsére végül a nyomukra bukkantak, és a sérült nőt kórházba vitték. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek