INSIDER

Szerző Ripost

2 hónapja

Megszólalt a nagypapa, így van most a vonat elé lépő 11 éves Hanna

Újabb részletek derültek ki a kritikus állapotban kórházban fekvő kislányról. Nagyszülei hiába kérték az iskola segítségét.

Szerző Ripost

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, iskolai zaklatás miatt próbálhatott véget vetni az éltének az a 11 éves kislány, aki vasárnap kora délután lépett a vonat elé a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyürén.

Fotó: MTI (Képünk illusztráció)

Hannát huzamosabb ideje fizikailag és lelkileg is bántalmazták az iskolatársai. Az őt nevelő nagyszülők hiába beszéltek a tanárokkal, a helyzet nem változott. 

„Sajnos a gyerekekre jellemző, hogy bántják a másikat, ezzel tisztában vagyok, de mégis úgy gondolom, az nem lehet elég ok arra, hogy egy 11 éves, jó körülmények között élő kislány a vonat elé lépjen. Amikor a gázolásról értesültem, először arra gondoltam, biztos csak be volt dugva a füle, mert zenét hallgatott, de aztán rájöttem: a telefonja itthon maradt” – mondta az összetört nagyszülő.

Fotó: Bors

A kislány súlyos láb- és fejsérüléseket szenvedett, több műtéten átesett. A család reményre okot adó híreket kapott: Hanna állapota valamennyit javult - tudta meg a Bors.

„A legfontosabb, hogy a koponyáját rendbe hozzák, hogy ne legyen maradandó károsodása” –fogalmazott a nagypapa, aki bízik benne, hogy Hanna fel fog épülni.

Egy másik közeli hozzátartozó a Borsnak kinyilvánította: egy ideig nem szeretne további nyilatkozatokat tenni, de (konkrétumok említése nélkül) annyit elmondott, hogy a kislány némiképp jobban van.


 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!