A rendőrség megtalálta a telefont, amit Magyar Péter a Dunába dobott

POLITIK
Létrehozva: 2022.01.20.

Nagy Feró nemmel voksol majd a népszavazás első kérdésére

Miközben több nyugat-európai ország iskoláiban az LMBTQ-aktivisták átvették az irányítást a gyermekek szexuális nevelése fölött, addig Magyarországon az április 3-ára kiírt népszavazáson mindenki nemet mondhat arra, hogy ez így legyen idehaza is.

Miközben Brüsszel az LMBTQ-aktivisták kezébe adná a gyermekek szexuális felvilágosításának jogát, mi magyarok az ápruilsi 3-ai népszavazáson nemet mondhatunk az LMBTQ-lobbira. A Ripost7 cikke.

Nagy Feró nemmel szavaz

A Ripost7 akkor érte el telefonon Nagy Ferót, amikor az unokájára vigyázott. A Beatrice frontembere ragaszkodik három unokájához, nem telik el úgy nap, hogy ne találkozna velük. Ő a népszavazás első kérdésére nemmel fog szavazni, mert úgy gondolja, a szexuális felvilágosítás minden esetben a szülők, esetleg a nagyszülők feladata.

Fotó: Instagram

„Egyáltalán nem támogatom a gyermekek köznevelési intézményben történő felvilágosítását. Többszörös édesapaként és nagypapaként úgy vélem, ez kizárólag a szülők, nagyszülők feladata. Nekünk kell megmutatni a saját, hagyományos értékeinket, és ezek mentén nevelni őket. Ha a gyerek felnő, akkor persze eldöntheti, mit szeretne, de gyermekkorban semmiképp nem tartom célravezetőnek az efféle külső beavatkozást. Azt pedig végképp nem szeretném, hogy a fiú­unokáimat esetleg lányként, a lányunokámat pedig fiúként kezeljék, az nem volna egészséges” – mondta a Ripost7-nek a Kossuth-díjas előadóművész, Nagy Feró.

Miről szól a népszavazás?

A júniusban elfogadott gyermekvédelmi törvény lényege, hogy a védelmük érdekében a gyermekek szexualitással kapcsolatos nevelése, felvilágosítása kizárólag a szülő joga és felelőssége. A törvényt komoly bírálat érte Brüsszelből. A magyar kormány ezért úgy döntött, hogy az emberek kezébe adja a döntést: egy népszavazás keretében mindenkinek lehetősége lesz elmondani a véleményét. A népszavazás első kérdése így szól:

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Az Európai Bizottság egy hivatalos levélben azt írta a magyar kormánynak, hogy be kell engedni a szexuális propagandát az iskolákba. Tehát vitatják a szülők jogát annak eldöntésében, mikor, milyen formában ismertetik meg gyermekükkel a szexualitás kérdését. „A bizottság szerint vannak jogok, amelyek megelőzik a szülők jogát, de ezt mi nem fogadjuk el” – mondta Orbán Viktor.

Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója korábban felhívta a figyelmet: „az LMBTQ-ideológia egy nagyon veszélyes, globalista ideológia, az Európai Unió is ennek a globális világrendnek az egyik eleme, ezért a felnövekvő generációk körében is el akarják terjeszteni ezt az ideológiát, hogy amikor a mostani gyermekek felnőnek, természetes legyen számukra, hogy elsősorban nem magyarok, hanem egy »szivárványos univerzum« tagjai” – írta.

Fotó: Facebook

Április 3. a döntések napja lesz

Áder János köztársasági elnök április 3-ára tűzte ki a parlamenti választásokat, valamint az ezzel egyidőben, közös eljárás keretében tartandó országos népszavazásokat is. Magyarországon – most először – a parlamenti választásokkal egyszerre népszavazásokon is kinyilváníthatja véleményét a mintegy 8,2 millió választópolgár.

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) gondoskodik a választópolgárok pártsemleges tájékoztatásáról, és Választási Tájékoztatási Rendszert, valamint az ehhez tartozó választási tájékoztató honlapot üzemeltet. Az indulásától a választások lezárásáig ez az új felület fogadja majd azt, aki felkeresi a valasztas.hu oldalt. Az NVI emellett biztatja a választópolgárokat, hogy jelentkezzenek szavazatszámláló bizottsági tagnak. „Ezzel mindenki egyénileg is hozzájárulhat a választások tisztaságához, illetve a gördülékeny, átlátható lebonyolításhoz, mely közös érdekünk” – írja az NVI.

origo.hu

Almamelleit mutogatja privát képein az új Magyarország Szépe - szexi fotók

ripost.hu

Testvérek? "Kulcsár Edina klón" lett Magyarország Szépe

borsonline.hu

Rossz hírek jöttek a magyar határról, nagy a baj

hirtv.hu

Tisztogatást rendelt el Zelenszkij az Ukrán Állambiztonsági Hivatalban a gyilkossági kísérletek után

ripost.hu

Vészjósló jelek: Ennek a 3 csillagjegynek romba dönti életét az idei nyár

mandiner.hu

Nézzen kamionon vonagló Donáth Annát! (VIDEÓ)

ripost.hu

A házi kedvenceink tudják, mikor halnak meg - szívszorító gesztussal búcsúznak tőlünk

mindmegette.hu

Elég egy pillantás a görögdinnyére, és máris tudod, melyik az édes!

ripost.hu

„Lehet, hamarosan kisbabád lesz” – Vajna Tímea szívszorító üzenetet küldött Gelencsér Timinek

ripost.hu

Kínos lebukás: Óriási kamu Kulcsár Edina és G.w.M rongyrázása

ripost.hu

Weisz Fannit eljegyezték és babát vár: „A hír igaz! Mindkettő!”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Macron, Scholz, Meloni: Európa nagyhatalmainak vezetőivel tárgyal Orbán Viktor

INSIDER

Otthonfelújítási támogatás: javultak a feltételek, íme a részletek!

INSIDER

A háborúpárti Brüsszel azért szabott ki gigabüntetést hazánkra, mert a magyarok a a békére szavaztak

INSIDER

Top 5 hazugság: Magyar Péter folyamatosan hazudozik, saját híveinek is

INSIDER

Őket hordozza tenyerén a sors: két csillagjegyre még a nyáron rátalál a boldogság

INSIDER

Mindenki őt keresi: Rejtélyes üzenetet küldött a titkos helyre menekült Dominik

INSIDER

„Késsel a kezében ugrott ki a bokorból és támadt" – Machetével őrjöngő férfitől rettegnek Salgótarjánban

INSIDER

Brutális erővel csap le ránk a kánikula: mutatjuk, mikor lesz a legdurvább