1 éve

Sokkoló szavak: ez volt az utolsó üzenete a Covidban meghalt fiatal magyar tanárnőnek

Rengeteg tanítványa gyászolja a koronavírusban elhunyt veresegyházi pedagógust. Sajnos utolsó kérése nem talált meghallgatásra.

Micsoda csapás: pár hét alatt Covidban meghalt egy fiatal magyar tanárnő. Az életerős pedagógus legutóbb Veresegyházon, a Fabriczius József Általános Iskolában dolgozott. Ám hiába várták vissza szeretett osztálya diákjai és mindazok, akiket tanított, a koronavírus örökre elragadta tőlük... Halála az egész települést sokkolta, egykori és jelenlegi tanítványai a Facebookon emlékeznek meg róla. A Covidban meghalt fiatal magyar tanárnőt mindenki nagyon jó pedagógusként ismerte.

Rengetegen gyászolják a Covidban elhunyt fiatal magyar tanárnőt (Fotó: Pixabay)

Én nem kérek mást, csak elég időt!...” – írta a tanárnő utolsó üzenetként Facebook-oldalán. Az idézett sor Ákos Igazán című dalából lehet sokak számára ismerős. Sajnos a koronavírus által megfertőzött fiatal tanárnő kívánsága nem teljesülhetett, március 26-án örökre lehunyta a szemét.

Volt tanítványai sorra emlékeznek meg a pedagógusról.

„Örülök, hogy egykor a tanítványa voltam!”

„Legjobb tanár volt!”

„Rettenetes veszteség ez a családnak, szeretteinek, a gyerekeknek, akiket tanított, (főleg az osztályának, ahol osztályfőnök is volt), kollégáknak.”

„Gyermekeink hálás szívvel emlékeznek a Tanárnőről: Kedves volt... Mindig adott még egy esélyt.”

„Minden tanár, tanító és iskolában dolgozó (is) vigyázzon az egészségére!”

A Covidban meghalt fiatal magyar tanárnő halálhírére a veresegyházi Fabriczius József Általános Iskola főbejáratánál többen is megemlékeztek, illetve megemlékezhetnek. A gyászolók egy szál virággal, üzenettel vagy rajzokkal búcsúzhatnak a szeretett pedagógustól.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!