Létrehozva: 2020.01.29.

Megúszhatja, hogy terhesnek hazudta magát a férfi áldoktornő

Felmenthetik a Rita doktornőként elhíresült R. Ákost az újabb csalási ügyében, ha bebizonyosodik: története, miszerint férfiként ikergyermekekkel várandós a párjától, annyira irracionális és elképesztő, hogy épelméjű ember nem hihetett benne. Végtére az sem csalás, ha valaki azt állítja: „lehozom a csillagot az égről”.

R. Ákos női ruhában, dr. Nagy Tímea néven ismerkedett meg Sz. Jánossal, és 270 ezer forintot csalt ki a férfitól azt hazudva, hogy orvosi kezeléseken vett részt és férfiként ikergyermekeket ültettek be neki – ez áll a Váci Járási Ügyészség vádiratában, melyet a Váci Törvényszéken ismertettek. A 33 éves férfit korábban már elítélték csalás miatt, amikor Rita doktornőként pénzért gyógyította a sziráki nyugdíjasokat. Ott azonban nem volt elvárható, hogy egy nyugdíjas utánanézzen, valóban nő-e a doktor és van-e diplomája, a mese hihető volt. Ezúttal azonban a tárgyaláson kiderült: a bíróság is nehezen hiszi el, hogy bárki felülhet egy olyan hihetetlen történetnek, hogy férfiként ikerterhes, hiszen az világszenzáció volna. Márpedig a csaláshoz hozzátartozik, hogy az áldozatot tévedésbe ejtik, tévedésben tartják. Elképzelhető egy ilyen tévedés?

A bíró láthatóan nagy érdeklődéssel faggatta Sz. Jánost, hogyan is hihette el mindazt, amit a vádirat az ő vallomása alapján állít.

Fotó: Sulyok László/Ripost

A csalás vádja már azzal gyengül, hogy Sz. János kijelentette magáról: ő nem homoszexuális, azt ellenben elismerte, hogy szexuális kapcsolata volt R. Ákossal, sőt hétvégéket töltött el vele, mi több, közös életet terveztek. Ákos pedig, bár első látásra egy kicsit pocakos, mély hangú nőnek tűnik és női ruhát visel, sminkeli magát, ám nincs átoperálva, és a ruhái, a kitömött melltartó alatt teljes mértékben férfi teste van. Lehetetlen, hogy aki szexuális kapcsolatot is létesített vele, az ne tudta volna ezt. Sz. Jánosban a gyanú állítólag csak akkor merült fel, amikor kiderült: a másiknak még sincs fővárosi lakása, mint ahogy állította.

Fotó: Sulyok László/Ripost

Sz. János a bíróságon azt mondta: egész végig abban a tudatban volt, hogy a párját dr. Nagy Tímeának hívják és sebészorvos. Különös, hogy ebben R. Ákos személyi igazolványa és az eredeti nevére nyitott bankszámla sem ingatta meg. Ahogy azt sem találta furcsának, hogy orvosként egy dohányboltban dolgozik.

A legégetőbb kérdés mégis az: hogyan hihette el, hogy valaki anyaméh és petefészkek nélkül képes gyermeket kihordani, ráadásul hogyan lehet ő a biológiai apa, ha egyszer jelen sem volt az állítólagos budai magánklinikán történt műtétnél. Ám erre is volt válasz: olvasta az interneten, hogy létezik ilyen, csak Magyarországon még nem csinálták, illetve a kérdés hatására hirtelen hozzátette a vallomásához: nemcsak pénzt, hanem spermát is adott a párjának.

Fotó: Sulyok László/Ripost

„Te magad találtad ki, hogy babát várok, hogy el tudj számolni az anyáddal, merre jársz hétvégenként” – perlekedett vele R. Ákos a bíróságon.

A két férfi egyébként folyamatosan, egymás szavába vágva provokálta és szidta egymást a tárgyalóteremben: mindketten próbálták bebizonyítani, hogy a másik milyen csúnyán bánt vele.

„No, de mi a helyzet a pénzzel? Beszéljünk inkább arról!” – emlékeztette őket a bíró arra, miért is vannak ott.

„Milyen pénzről beszélünk?” – kérdezett vissza R. Ákos.

„Én is épp ezt szeretném tudni” – válaszolta a bíró.

A két fél szembesítése nem sikerült, márciusban további tanúkat hallgat meg a bíróság. R. Ákos ügyvédje úgy értékelte, ha így haladnak, fel is menthetik védencét.

Fotó: Sulyok László/Ripost

„A csalás bűncselekménye akkor valósul meg, ha valaki a másikat szándékosan megtéveszti és tévedésben tartja. Amennyiben én azt mondom Önnek, hogy adjon 100 forintot, és cserébe feljuttatom az űrbe, úgy nem követek el csalást, mert nyilvánvaló képtelenséget ígérek” – fejtegette dr. Gyuris Csaba.Ebben az ügyben is mérlegelni kell, hogy vajon meg lehet-e téveszteni bárkit is ilyen képtelenségekkel.”

A két férfi, aki úgy veszekedett a bíróságon, ahogyan régi házastársak szoktak, együtt távozott. Most már csak azt volna jó tudni: vajon mit szól mindehhez Sz. János anyukája?

Ez is érdekelhet

origo.hu

Putyin rendkívüli beszédet mondott

origo.hu

Legendás fenekét mutogatta Jennifer Lopez

borsonline.hu

Rettenetes hírt kapott a mindkét szemétől megfosztott kemecsei édesanya

vg.hu

A kínai elnök Magyarországon: így védik a világ egyik legfontosabb emberét – Hszi Csin-ping kínai Rolls-Royce-szal érkezik Orbán Viktorhoz

ripost.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami a tenger mélyén fogadta őket

origo.hu

Bikinis képeken mutatta meg hibátlan testét Balogh Edina

travelo.hu

Kifogták a világ egyik legvérszomjasabb cápáját az Adriából

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.beol.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Magyar Péter trükkje pofonegyszerű: kaméleon módjára változtatja saját álláspontját

INSIDER

Bevállalós lányokat toborzott interneten Magyar Péter polgármesterjelöltje

INSIDER

Megmutatjuk Magyar Péter igazi arcát: pár hét alatt lehullott a lepel

INSIDER

Öngyilkosságot hazudott Magyar Péter

INSIDER

Brutális mészárlás: szex után végzett áldozatával a miskolci gyilkos

INSIDER

Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc háborúpárti politikus

INSIDER

Kölcsön adta az autóját a 4 gyermekes anya, 150 ezer forintja bánta

INSIDER

"Csak az maradt nekem, ami a tűz idején rajtam volt" – mindene odalett az egykori állami gondozott Istvánnak