INSIDER

Összeveszett az áldoktornő és áldozata a bíróságon

Már a folyosón összeveszett az egykor Rita doktornőként elhíresült R. Ákos és áldozata, Sz. János József, aki állítja: 270 ezer forintot csalt ki tőle a magát doktornőnek hazudó férfi azzal, hogy elhitette: ikergyermekekkel várandós.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A kapcsolatuk nem sokkal azután kezdődött, hogy R. Ákos első fokon 10 hónap felfüggesztett büntetést kapott amiatt, mert Szirákon magát doktornőnek adta ki, és mobiltelefonnal gyógyított betegeket.

Fotó: Ripost

A mostani ügy vádirata szerint a férfi női néven mutatkozott be Jánosnak, majd később szexuális kapcsolat alakult ki köztük. 2017 november végén aztán felvetette a sértettnek, hogy szeretne közös gyermeket, hiszen az orvostudomány már olyan fejlett, hogy van már lehetőség méh és petesejt beültetésre, így ő is tudna gyermeket szülni. A beültetésre állítólag egy budai magánklinikán került volna sor, János összesen 270 ezer forintot fizetett a vizsgálatokra, beavatkozásokra, gyógyszerekre. Ákos ezután a hasán pólyát viselt, azt a látszatot keltve, hogy megműtötték.

Fotó: Ripost

 

János a történteket valószínűleg mélyen szégyelli, mert már arra a tényre, hogy a stábja is jelen van a tárgyaláson, felpattant és ki akart rohanni a bíróságról. Még dühösebb lett, amikor volt párja megérkezett. Ákos, aki 15 éves kora óta hord női ruhákat, most is hű volt önmagához. Nőnek öltözve, kisminkelve érkezett, pulcsija mellben domborodott, még a hangja is női tónusban zengett.

Fotó: Ripost

- Minek kellett ezt a cirkuszt csinálni? Pontosan tudtad, mi van a gatyámban! – támadt rögtön Jánosra, amikor megérkezett.

- Te meg, remélem, elmondod majd, hány emberrel hány ügyed volt – replikázott a férfi.

- Nem merted elmondani anyádnak és a világnak, hogy meleg vagy! – provokálta a másik.

Végül mind a ketten bementek a tárgyalóba, ahol Ákos mindent tagadott, és nem fogadta el a neki felajánlott 10 hónapos börtönbüntetést, így megkezdték az ügy tárgyalását.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?