2 éve

Megszólalt a Ripostnak a magyar bérgyilkos: „Ölsz vagy téged ölnek meg”

Nyilatkozott a Ripostnak Dér Csaba, a hírhedt bérgyilkos, aki ellen 3 különböző, más-más országokban elkövetett gyilkosság ügyében is eljárás folyik. Végül Prágában kapták el, és most Magyarországon ül rácsok mögött. Azzal gyanúsítják, hogy ő ölte meg a vállalkozót, akinek a holttestét a Pólus Center közelében találták meg.

Dér Csaba az ügyvédje, dr. Tran Dániel közvetítésével válaszolt lapunk kérdéseire. Elmondta: nehéz körülmények között nőtt fel, intézetben, ahol nagyon is jelen volt az erőszak. Ez a közeg ösztönösen az alvilág és a bűn felé sodorta.

Dér Csaba Instagramja

Édesítőszert kevert a kokainba, gyilkosság lett belőle

A délvidéki, csantavéri születésű bérgyilkos akciófilmbe illő körülmények között ölt: a kamerafelvételek szerint a nyílt utcán kivégzett egy szerb maffiavezért Belgrádban, egy horvát férfit Amszterdamban és a gyanú szerint Budapesten, a Pólus Centernél is meggyilkolt egy ingatlanos vállalkozót. V. Lászlót először térdre kényszerítette, majd fejbe lőtte, és holttestét a Szilas patakba dobta. A kivégzésszerű jelenetet szintén filmbe illő sztori előzte meg: egy 200 milliós drogbiznisz állt a háttérben. Az áldozat állítólag kokaint akart venni Dér Csabától, aki át akarta verni: édesítőszerrel kevert drogot akart eladni neki.

 

„Megtörténhet bármi, az ököl az úr”

 

- Az alvilágban nincs olyan, hogy leülünk és beszélgetünk, mert vannak olyan helyzetek, amikor vagy te ölsz, vagy téged ölnek meg

– mondja Dér Csaba.

- Akik a szervezett alvilágban élnek, mind olyan emberek, akik benne vannak a sűrűjében, tudják, hogy bármikor megtörténhet velük bármi. Az ököl az úr! Mindenki kerülhet olyan helyzetbe, amikor tudja: valaki meg fog halni. Vagy az egyik, vagy a másik.

 

„Ennek az életnek ilyenek a szabályai”

Fotó: Sulyok László

- Az a helyzet és eseménysor, ami ott a Pólus Centernél történt, pont ilyen. Olyan emberekkel találkoztam, akik ezt az életet élték, akik ennek az életnek a szabályait vállalták – mondja Dér Csaba.

- Ha védencem tényleg megölt valakit, akkor az biztosan úgy történt, ahogy mondja: vagy ő öli meg az illetőt, vagy őt ölik meg

– magyarázza az ügyvéd, aki azzal érvel, hogy Dér Csaba jogos védelmi helyzetben cselekedett.

Az ügyben még folyik a nyomozás.

 

3 gyilkossággal gyanúsítják, negyedik áldozata 4 lövést kapott, de túlélte

BARCELONA

A spanyol rendőrség szerint 2017. augusztus 28-án Dér Csaba lőtt rá négyszer egy barcelonai parkban Nebojša Stojkovićra, egy belgrádi klán vezetőjére. A maffiózót a fején, a mellkasán, az állán és a hasán érték a lövések. A férfit kórházba szállították, és több napig mesterséges kómában tartották, de túlélte a támadást.

Fotó: cseh rendőrség

AMSZTERDAM

Dér Csaba Amszterdamban tavaly nyáron egy étteremben lelőtt egy horvát maffiózót, ezért a holland rendőrség csaknem 7 millió forintnak megfelelő vérdíjat tűzött ki rá.

BELGRÁD

Idén januárban Belgrádban a nyílt utcán hidegvérrel agyonlőtt egy szerb maffiózót: a kamerák rögzítették, ahogy odasétál a kocsija csomagtartójából épp babakocsit elővevő áldozatához, majd közelről fejbe lövi.

 

BUDAPEST

Dér Csaba a magyar rendőrség top 50 körözési listáján is rajta volt, mert tavaly szeptember 20-án Budapesten, a Pólus Center mögött hidegvérrel megölt egy vállalkozót. Idén február 3-án hajnalban egy kőbányai panelházban elfogták a férfi szeretőjét. Mint a Ripost megírta, a 30 év körüli nő a nagymamájára vigyázott a lakásban, de egy vasárnapi hajnalon tucatnyi kommandós rohanta le a lépcsőházat, és elvitték a nőt. A Ripost-ot a szomszédok értesítették az esetről, és több szomszéd is nyilatkozott: felismerte a fotók alapján Dér Csabát, aki udvarolt a lánynak. Mint mondták, csodálkoztak is, hogy egy ilyen maffiózószerű alakkal jár ez a helyes fiatal nő.

Fotó: cseh rendőrség

PRÁGA

Dér Csaba egy prágai szállodában lakott, és a gyanú szerint újabb gyilkosságra készült, amikor – egy hónappal barátnője kőbányai elfogása után – idén március 1-jén lerohanták a cseh kommandósok. A cseh hatóságok nem sokkal később kiadták Magyarországnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megalázta, verte, és rendszeresen megerőszakolta öccsét egy székesfehérvári férfi

origo.hu

Egy pötty a mellbimbón: ennyiből áll Demi Rose bikinifelsője - fotók

borsonline.hu

Kutyával ült a matracon, így fulladt vízbe a kétéves kislány a Balatonnál

magyarnemzet.hu

A nyáron kirúgott edző üzent a Honvéd vezetőinek a nullapontos rajt után

ripost.hu

Most kell elrakni üvegbe a legmegosztóbb magyar savanyút, két hét múlva késő lesz

vg.hu

Újabb veszély leselkedik Európára

mandiner.hu

Pókember kötögetett a Budapestre tartó repülőn

mindmegette.hu

Királyi kocsmárost keres II. Erzsébet, ezek a feltételei

ripost.hu

Olyan zivatar jön, hogy kettészakad az ország

ripost.hu

„Rám tört a pánik és sírógörcsöt kaptam” – Covidos lett az ismert magyar orvos

ripost.hu

Egzotikus betegségek terjednek Európában, ez az oka

nemzetisport.hu

Exkluzív dokumentumfilm-sorozatot forgatott Szalai Attiláról a BioTechUSA (x)

További cikkek

INSIDER

Roham indult a hűtő-fűtő klímáért

INSIDER

Napelemekkel is csökkenthető a rezsi, még lehet pályázni

INSIDER

A világ baráti és ellenséges része is felfigyelt Orbán Viktor dallasi beszédére

INSIDER

Gazdag program és sok meglepetés vár Szent István napján

INSIDER

Így örültek a fővárosi állatkert lakói a szülinapi ajándékoknak – fotók

INSIDER

Ilyen volt az első Abonyi vágta – videók

INSIDER

Támogatás: kiderült, kik kaphatnak kedvezményes áron 4220 kWh áramot

INSIDER

Gyere, less be velünk a Sziget fesztiválra!