INSIDER

Kőbányai barátnője buktathatta le a hírhedt bérgyilkost

Egy prágai hotelben kapták el a rendőrök Dér Csabát, akit 3 országban is köröztek különböző gyilkosságok miatt. A férfi barátnőjét nemrég egy kőbányai panellakásban rohanták le a magyar rendőrök.
  • Szerző: Ripost

Parókája, álbajsza is volt Dér Csabának, a hírhedt bérgyilkosnak, akit – mint a %% megtudta – a prágai Amadeus Hotelben rohantak le a cseh kommandósok pénteken.

A férfi a magyar rendőrség top 50 körözési listáján is rajta volt, mert tavaly szeptember 20-án a Pólus Center mögött hidegvérrel megölt egy vállalkozót, akinek a holttestét a Szilas pataknál találták meg.

Dér Csaba korábban Amszterdamban is gyilkolt, egy étteremben lőtt le egy maffiózót, ezért a holland rendőség csaknem 7 millió forintnak megfelelő vérdíjat tűzött ki rá. Idén januárban pedig azzal került be a hírekbe, hogy Belgrádban a nyílt utcán hidegvérrel agyonlőtt egy maffiakapcsolatokkal rendelkező férfit: a kamerák rögzítették, ahogy odasétál a kocsija csomagtartójából épp babakocsit elővevő áldozatához, majd közelről fejbelövi.

Dér Csabát kevesebb mint egy hónappal azután kapták el, hogy február 3-án hajnalban egy kőbányai panelházban elfogták a férfi szeretőjét. Mint a %% megírta, a 30 év körüli nő a nagymamájára vigyázott a lakásban, de egy vasárnapi hajnalon tucatnyi kommandós rohanta le a lépcsőházat, és elvitték a nőt.

A %Ripost%-ot a szomszédok értesítették az esetről, és újságírónknak több szomszéd is felismerte a fotók alapán Dér Csabát, aki udvarolt a lánynak. Mint mondták, csodálkoztak is, hogy egy ilyen maffiózószerű alakkal járhat a fiatal nő.

Megkerestük a rendőrséget, hogy a nőt letartóztatták-e és ellene indult-e büntetőeljárás, de lapzártánkig nem érkezett válasz.

Jó eséllyel a nő buktathatta le a 3 ország által is körözött Dér Csabát!

A további részletek a hétfői napilapban!

 

Magyarország kéri a kiadatását.Egész Európa kereste Dér Csabát, aki ellen magyar, holland és szerb elfogatóparancs is érvényben volt, de korábban boszniai és koszovói gyilkosságokkal is összefüggésbe hozták. Végül Prágában kapták el. A magyar hatóságok közölték: kezdeményezik a kiadatását.