Létrehozva: 2019.11.26.

Ma megy börtönbe a nevelt fia megerőszakolása miatt a magyar férfi

A férfi hét éve bizonygatja: nem történt meg, amit a gyerek állít. A bíróságot nem győzte meg, ma fegyházba kell vonulnia. Előtte nyilatkozott a Ripostnak.

Megdöbbentő történetről számolt be a Ripost-nak az a férfi, akinek ma fegyházba kell vonulnia nevelt fia megerőszakolásáért. Attila állítja: a gyermek nem tudta, mit beszél, amikor ellene vallott, csak anyja bosszúja teljesedik most be. Hét éve hangoztatja ártatlanságát, de végül a bíróság jogerősen bűnösnek találta, hat és fél év fegyházra ítélte folytatólagosan elkövetett, szemérem elleni erőszakért.

Fotó: Sulyok László / RIPOST

Ritka, hogy egy pedofíliával, fiúgyermek megerőszakolásával vádolt, mi több, elítélt férfi vállalja, hogy a nyilvánosság elé áll. Attila azt mondja, azért tesz így, mert azt akarja, hogy tudja meg a világ: ártatlanul kell fegyházba vonulnia. Kétségtelen, ügyében számos furcsaság van, de az is tény, hogy a bíróság szerint minden kétséget kizáróan bűnös.

Nem tetszett a nőnek, hogy visszakérte a pénzét

A történet 2007-re nyúlik vissza, amikor az akkor 38 éves Attila hazaköltözött Hernádra idős szüleihez, és megismerkedett egy környékbeli nővel. A nő, akinek akkor nyolcéves volt a kisfia, viszonyt kezdeményezett Attilával, aki ebbe bele is ment.

- Akkoriban egy asztalosüzemben dolgoztam, elég jól kerestem – mondta Attila a Ripost-nak. – Minden napom azzal telt, hogy munka után hazajöttem a szüleimhez és gondoztuk az állatokat.

Attila gyakran átjárt az asszonyhoz, amikor annak élettársa nem volt otthon, és megszerette a gyerekét is. Szóba került, hogy az asszony elhagyja élettársát és Attiláékhoz költözik a fiával, de erre végül nem került sor. Mivel a nő és családja rossz körülmények között élt, Attila állítása szerint gyakran támogatta őket anyagilag – egyszer még a saját szüleit is meglopta ennek érdekében -, és sokat segített, szívesen vigyázott a kisfiúra is. Csakhogy a férfi számon tartotta a kölcsönadott pénzt, és 2012-ben elkezdte emlegetni, hogy azt vissza is kellene fizetni. Attila szerint ez nagyon nem tetszett a kedvesének, aki állítólag azt mondta, megbánja még, ha követelőzik, „el lesz intézve”.

Többször mondta, amikor visszakértem a tartozást, hogy nagyon pórul fogok járni

– mondja Attila. – Többször fenyegetett azzal, hogy feljelent. Mivel én tudtam, hogy nem követtem el semmit, nem féltem.

 

Megerőszakolta a gyereket az iskolatársa

A nő szellemi fejlődésében visszamaradott fia bentlakásos iskolába járt, ahol 2012 decemberében többször megerőszakolta egy iskolatársa. Ezt követően derült ki, hogy a fiú kétféle nemi betegségben is szenved, de Attila és az iskolatárs úgyszintén. 2013-ban az asszony feljelentette Attilát, hogy akkor már 13 éves fiával is nemi kapcsolatot folytat. 2013 április 13-án a férfit őrizetbe vették, majd letartóztatták.

- Egyik nap jöttek a rendőrök és elvittek itthonról. A gyanú szerint én fajtalankodtam a kisfiával és megerőszakoltam! Felháborítónak tartom, hogy rám kenték ezt – mondja.

Attila több mint három és fél évig volt előzetesben, aztán házi őrizetben, 2018 februárjától pedig nem hagyhatja el a lakhelyét. Állítása szerint a fiú, akit többször megvizsgált pszichológus, nagyon befolyásolható. Szerinte az anyja utasította, hogy valljon ellene, és mindaz, amit a gyerek mesélt, hogy ő tette vele, valójában a bentlakásos iskolában elszenvedett erőszak emléke, emiatt olyan életszerű.

 

Mit bizonyít, hogy mindenki nemi fertőzést kapott?

Kétségtelen, a bíróság megállapította az iskolatárs bűnösségét is, őt egy év fiatalkorúak fogházára ítélte és a végrehajtást egy év próbaidőre felfüggesztette. Attila ellen azonban tovább folytatódott az eljárás. A gyermek azt vallotta, hogy a férfi kiskorától fogva többször, a lakásán, az erdőben és a kocsijában hátulról közeledett hozzá, miután levette róla a nadrágot és a sajátját is, és „olyankor mindig ígérgetett, de csak egy ócska telefont kaptam tőle”. A férfi néha valóban vett ezt-azt a gyereknek, de állítja: csupán azért, mert örömet akart szerezni a szegény sorban élő kisfiúnak.

Hogy a bíróság miért döntött végül úgy, hogy Attila a bűnös, kiderül a keddi Ripost napilapból!

Attila ma megy vissza a fegyházba. A letartóztatási időt is figyelembe véve még közel két évet kell rácsok mögött töltenie, ha kedvezménnyel szabadul.

 

Bárki átadhatta a másiknak a nemi betegséget

A Ripost-nak nyilatkozó orvos szerint nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy kitől indult a betegség.

A nemi betegségek közös jellemzője, hogy a nyálkahártya sérülése révén terjednek – mondta lapunknak dr. Ladoniczky Zoltán. Az urológus-szexológus orvos szerint a sérülés helye lehet a szájüreg, a végbélnyílás, a hüvely, de a férfi húgycső elülső nyílása is. A sperma vagy a végbélnyílás környékén található úgynevezett könnymirigyek is közvetíthetik a terjedést. Az orvos ugyanakkor leszögezte, hogy például a szifilisz vagy a tripper a bőrön keresztül nem terjed.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Háborús bejelentést tett az Egyesült Államok

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

"Valami van a nyakadon" - sokkot kaptak Köllő Babett rajongói attól, amit rajta láttak

mandiner.hu

Magyarországra küldené a migránsokat Macron EP-listavezetője (VIDEÓ)

ripost.hu

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja

hirtv.hu

HírTV exkluzív - íme, a YouTube-on letiltott CPAC-beszéd + videó

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Patai Anna végre elárulta születendő kisbabája nevét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Visszatért a halálból a zalaegerszegi családapa: álmában jött rá, ki segített neki

INSIDER

Szentkirályi Alexandra: Már a Szomszédoknak is elegük van

INSIDER

Egy kétéves kislányt zártak az autóba Nyíregyházán, eszméletlenül húzták ki

INSIDER

Az orvosok szörnyű jóslata: 9 évet él már csak a hetedik osztályos Krisztián