Létrehozva: 2024.10.16. 07:20
Módosítva: 2024.10.16. 08:18

Séfek Séfe: egymás ellen induló házaspár is szerencsét próbál

Hétfő este elindult a TV2 ismert gasztro-tehetségkutatójának hatodik évada. A Séfek Séfe már az első részben is rendkívüli szereplőket vonultatott fel, a ma esti adásban pedig folytatódnak az izgalmak.

A Séfek Séfe válogatói alatt ezúttal is futószalagon érkeznek majd a Séfekhez az ételek, amelyekről nem tudják, ki készítette.

Séfek Séfe
Séfek Séfe 6. évad: az ítészek idén is könyörtelenül őszinték lesznek (Fotó: TV2)

Séfek Séfe: A személyiség az étel lelke

A válogatóra figyelemre méltó személyiségek jöttek, például Fehér Holló, akit a nézők már ismerhetnek a tévé képernyőjéről, hiszen ő nyerte meg a Farm VIP második évadát. A gasztronómiával azonban egyelőre nem volt szerencséje, a Séfek a műsor története egyik legrosszabb ételének minősítették a főztjét. Fehér Hollónak ez sem szegte azonban kedvét, mint mondta, ha lesz lehetősége, újra megpróbál majd bekerülni.

Kedden érkezik majd egy boldog házaspár is, akik a nézők legnagyobb meglepetésére egymás ellen indulnak majd a műsorban. Bemutatkozójukban elmondják: ők bizony mindenből versenyt csinálnak, így tehát a főzésből is, és nem tudják eldönteni, hogy ki a jobb, így erre a kérdésre a műsortól várják majd a választ. Ugyanakkor nem titok, hogy mindketten szeretnének továbbjutni annak érdekében, hogy a kettejük között lévő verseny igazán megállhassa a helyét. 

Betekintést nyerhetünk egy büszke kétgyermekes anyuka életébe is, aki gyerekkora óta főz, és jelenleg ő látja el a húsztagú családot e tekintetben. Mint mondja, náluk a családi vacsorák után nem ritka, hogy némi zenélés és buli is kialakul otthon, ilyenkor aztán még nagyobb igény van a finom falatokra. Az édesanya úgy gondolja, aki ilyen létszámra főz rendszeresen, annak a műsorban a helye. S hogy az ítészek is így gondolják-e, kiderül a kedd esti adásból. 

Séfek Séfe
A Séfek Séfe új epizódjában egy házaspár is szerencsét próbál, méghozzá külön-külön (Fotó: Tv2)

De hogyan döntenek?

Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András első körben kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juthatnak tovább. Ezt követően háromnapos tréningen, számos kihívást jelentő feladattal, megmérettetés elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból a végén csak egy maradhasson. 

„Az elején nem látjuk, hogy az adott ételt ki csinálta, de az elkészült remekművön azért látszódhat valakinek a személyisége. A későbbiek folyamán már nyilván befolyásolja a személyiség a megítélésünket, hogy milyen ételt bízunk rá, hogyan építjük be a csapatba. Az ételeket nem kell újragondolni, csak jól el kell készíteni őket“ – vallotta Wolf András a hétfői Mokka adásában. 

Séfek Séfe minden hétköznap 19:55-től a TV2-n. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek