Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
HŰHA

Szerző K. C.

Létrehozva: 2024.10.28. 18:00

Családja körében meseszép királynőként tündököl Lékai-Kiss Ramóna - Fotó

Barbinek nevezte magát, de valójában egy királynő Lékai-Kiss Ramóna.

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, Lékai-Kiss Ramónának nemrég tiszta vizet kellett önteni a pohárba felrobbant várandóssága kapcsán. A TV2 sztárja élő adásban a hormonjait hibáztatta az érzelgőssége miatt, emiatt indultak be rögtön a találgatások. De mint az később leszögezte: nincs miről beszélni, a női hormonok mindig mozgolódnak, nincs szó nagy bejelentésről.

Fotó: Bors MK

A Dancing With The Stars 2024-ben is visszatért a képernyőkre, immár ötödik évaddal indult a TV2 látványos showműsora. Szombat este az első adásban nem is akarmilyen ruhába bújtatták Lékai-Kiss Ramónát a stylistok. Szó szerint egy mesébe illő királynővé változtatták a műsorvezetőt, még annak ellenére is, hogy Rami inkább egy táncoló barbinak érezte magát. 

A csodás fotó mellett még Szabó Zsófi sem mehetett el szó nélkül, aki dupla szívvel jutalmazta Rami megjelenését. 

„Elég jól áll”

„Gyönyörű”

„Csodás”

- áradoztak Ramónáról a rajongói. 

Sőt mindezt Lékai-Kiss Ramóna még tudta a látványt tetézni, azzal, hogy családjával közös fotót is mutatott, miközben beragyogta őket a belőle áradó szépséggel, szeretettel és boldogsággal. 

„Hálás vagyok, hogy mindig ott vannak velem és fogják a kezem! Nincs ennél fontosabb az életemben! A második kép pedig az életünk, és ez tényleg nem beállított fotó. " Apa, Te emeled fel, vagy felemeljem én? ", de igazából már ott sincs a gyerek” – írta érzelmes posztjában Lékai-Kiss Ramóna.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek