HŰHA

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.10.07. 16:00

Titokzatos férfi bukkant fel A Kísértés csábítójának lakásán: vajon Noel az?

A rajongók nagyon remélik, hogy Noel és Valentina egymásra talált, éppen ezért már javában kombinálnak az interneten. A Kísértés viszont még nem ért véget, így mint tudjuk, bármi történhet...

A Kísértés az utolsó hetéhez érkezett, ami azt jelenti, hogy hamarosan fény derül arra, melyik páros kapcsolata bírta ki a kibírhatatlant. Mindegyiküknél láttunk ugyebár cifra dolgokat, főként Dorinánál és Noelnél, akik oda-vissza megcsalták egymást. Először a fiú fejét csavarták el: Nati ugyanis szinte azonnal ágyba bújt vele egy kis lepedő gyűrésre. Ám Dorinát sem kellett félteni, hiszen amíg Noel a szőkeséggel kavart, ő addig Zotya karjaiban találta meg a vigaszt. Később pedig az ágyában is... Ezek után bátran gondolhatnánk, hogy ennek a párosnak befellegzett, bár tudjuk, hogy a remény hal meg utoljára. Simán lehet, hogy mindketten megbocsátást nyernek, bár azért rezeg a léc... Főleg, miután Noel átkalandozott Natiról Valentinára is.

A Kísértés
A Kísértés 2024: Vajon kibírja műsorát Dorina és Noel kapcsolata? (Fotó: TV2)

A Kísértés: Noel és Valentina titokban randizgat?

Nagyon izgalmas napok jönnek a műsorban, az már biztos, ám A Kísértés egyik szereplője most alaposan felkavarta az állóvizet. Történt ugyanis, hogy az Instagram-oldalán kérdezz-felelek játékot indított Valentina, és sokak szerint a lánynak van titkolnivalója...

Már csak azért is, mert kirakott egy olyan fotót, amin egy titokzatos férfi is szerepel, ráadásul azt is megtudtuk, hogy ez a műsor után készült, nem mellesleg egy randin. Az persze továbbra is rejtély, hogy ki lehet a képen, de a rajongók szerint Noelről van szó. Fel is tették ezek után a kérdést, hogy mégis mi a helyzet köztük.

Sajnos erre egyikünk sem válaszolhat a műsor végéig

fogalmazott Tina, viszont már nem kell sokat várni, hogy kiderüljön az igazság, és persze a titokzatos pasi kiléte. Addig viszont azt javasoljuk, hogy figyeld a A Kísértés TV2-s műsort, hiszen izgalmas dolgokra derülhet még fény. 

A Kísértés
A pletykák szerint A Kísértés szereplők kapcsolata a műsor után is tovább folytatódott (Fotó: Instagram)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek