Létrehozva: 2024.09.30. 12:00

Kínában indult szépségversenyen A Kísértés csábítója

Egyre több szál gabalyodik össze a társkereső realityben. A Kísértés egyik csábítója külföldön is szerencsét próbált, egy kínai szépségversenyen lett különdíjas.

A Kísértés gyönyörű tájakon, forró hangulatban csábítja a nézőket a tévé elé, a szereplők hűségét pedig rendre próbára teszik az alkotók.

A Kísértés
A Kísértés szereplők közül Tina nem csak a műsorban hódított szépségével (Fotó: TV2)

Kísértés Dorina és Noel közé Tina is éket vert

Korábban már írtunk róla, hogy Noel és Dorina kapcsolata nem biztos, hogy túléli a megpróbáltatásokat, ugyanis egyikőjük sem veszi túl komolyan a hűség fogalmát. Noel először Natival bújt ágyba, majd dobta a szőkeséget, azóta pedig Tinával kavar folyamatosan. Közben természetesen Dorinát sem kellett félteni, a lány ugyanis Zotya karjaiban vigasztalódott csalfa barátja miatt, és a takaró alatt köztük is történt egy s más. Nem csoda tehát, hogy egyre többen azt hiszik, ennek a kapcsolatnak bizony befellegzett. Mivel Tina és Noel kimondottan jól kijönnek egymással,  a lány már azon a lehetőségen is elgondolkozott, hogy mi lenne, ha A Kísértés TV2 által készített következő évadába már párban érkezne a műsorba, nem pedig kísértőként. Bár nevet nem írt, nyilván mindenki Noelre gondolt, hiszen tagadhatatlan köztük a kémia. 

Tina Kínában is sikert aratott szépségével

Tina, azaz Szép Valentina Instagram-oldalán számolt be arról, hogy Kínából különdíjasként térhetett haza az egy szépségversenyről, amire nagyon büszke: „Mai nap folyamán megrendezésre került a Beauty of the World 2024. döntője. A versenyen nem választanak győztest, hiszen ez nem egy átlagos verseny, hanem egy Influencer Ambassador Program is, így kizárólag a zsűri választja ki azt a TOP5 lányt, akik biztosan visszatérnek Kínába és nagy márkákkal dolgozhatnak együtt. 

Sajnos a TOP5-be nem sikerült bekerülnöm, cserébe egy különdíjjal büszkélkedhetek.

41 ország közül, ilyen fiatal versenyzőként azt érzem, mindent elértem, amit lehetett. Büszke vagyok arra, hogy hazámat képviselhettem! Köszönöm mindenkinek aki támogatott!” írta bejegyzésében.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek