SHOWBIZ

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.09.28. 08:00

„Milyen vicces lenne...” – így térne vissza a TV2 sztárja

Meglepő ötlettel rukkolt elő a TV2 sztárja. Tina jelenleg csábítóként szerepel A Kísértés műsorában, de a második évadba visszatérne párban. Mondjuk Noellel?!

A Kísértés egyre izgalmasabb, hiszen a műsor folyamatosan szedi az áldozatait. Elsőként Linda és Geri kapcsolata fuccsolt be, s bár a férfi időközben szerelmes lett egy „pici lányba”, végül nemcsak Linda, de a „pici lány” is kiadta az útját. Így számára véget ért a thaiföldi kaland. Most Dorina és Noel románca is úgy tűnik, hogy a végét járja, hiszen a két fiatal oda-vissza megcsalta egymást. Noel először Natival bújt ágyba, majd dobta a szőkeséget, és azóta Tina szájában kalandozott többször is a nyelve, de Dorinát sem kellett félteni. A lány ugyanis Zotya karjaiban vigasztalódott csalfa barátja miatt, és hát a takaró alatt köztük is történt egy s más... Nem csoda tehát, hogy egyre többen azt hiszik, ennek a kapcsolatnak vége...

A Kísértés
A Kísértés szereplők közül Noel és Tina egy párt alkothat (Fotó: TV2)

A Kísértés: Noel új párra lelt?

Ugyebár Noel és Tina mostanában eléggé jól kijönnek egymással, nem meglepő hát, hogy a lány elgondolkozott azon: mi lenne, ha a következő évadban már párban érkezne a műsorba, nem pedig kísértőként. Bár nevet nem írt, nyilván mindenki Noelre gondolt, hiszen tagadhatatlan köztük a kémia. 

Milyen vicces lenne kísértőként a második évadba párba visszatérni

fogalmazott videójában Tina, a kommentelők fantáziája pedig azonnal beindult. 

„Ha visszamennél, szurkolnék Noelnek, hogy ne csaljon meg” írta valaki, majd akadt olyan is, aki arra volt kíváncsi, hogy egyáltalán egy pár-e Tina és Noel.

Szereted egyáltalán Noelt?

vonták kérdőre a lányt, amire csak egy széttárt kezű emojit írt. Mindenesetre, biztosan izgalmas lenne, ha együtt térnének vissza a szigetre. Bár azt se felejtsük el, hogy a megcsalások ellenére Dorina és Noel egy pár.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek