HŰHA

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.13.

Felháborodtak a rajongók: durva kritika érte Katalin hercegnét

A walesi hercegné nemrég kiadott videója nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Rendkívül éles kritikának vetette alá egy királyi szakértő Katalin, walesi hercegné hétfőn kiadott, rákos kezelése befejezéséről szóló videóját. Vilmos herceg és felesége egy érzelmes felvételt posztolt, amelyben azt tudatta, véget ért a hercegné kilenc hónapja tartó kemoterápiás kezelése. Mint ismert, Katalin még januárban esett át hasi műtéten, márciusban pedig ugyancsak videóüzenet útján jelentette be, rákot diagnosztizáltak nála. 

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; KATALIN hercegnõ
Kemény kritika érte Katalin hercegnét (Fotó: Jonathan Brady)

Az idilli, családi pillanatokat tartalmazó videó villámgyorsan bejárta az egész világot, és milliók szívét érintette meg. Ám ebben a szívmelengető érzésben nem osztozik egy újságíró, Melanie McDonagh, akit a legkevésbé sem nyűgözött le a felvétel. Mint mondta, örömmel fogadta a hírt, hogy a walesi hercegné jobban van, és befejezte a kemoterápiát, magát a videót azonban egy „samponreklámhoz” hasonlította. Hozzátette, véleménye szerint a néha II. Erzsébet királynőnek sem tetszett volna a felvétel, mivel az túl sok érzelmes és privát pillanatot mutat meg, ami ritkaságnak számít a királyi családban.

Csak annyit mondhatok, hogy a néhai királynő inkább halt volna meg, mintsem hogy alávesse magát az elcsépelt érzelmek eme rendkívüli megnyilvánulásának («A sötétségből is születhet fény, engedjük, hogy ez a fény ragyogjon»)

– jegyezte meg McDonagh, akinek a szavai hatalmas felháborodást keltettek a királyi rajongók körében.

A néhai királynő büszke lenne Katalinra

– jelentette ki az X-en (korábban Twitter) az egyik felhasználó.

Vilmos herceg és Katalin hercegné követi a néhai királynő példáját. Haladnak a korral. A szívből jövő és őszinte hozzáállásuk, valamint a család közelsége megteremti az egységet a monarchia és az ország számára

– tette hozzá egy másik királyi rajongó a Daily Express beszámolója szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek