Létrehozva: 2024.09.11.

Megható, milyen utalásokat rejtettek el Katalin hercegné új videójában

Rejtett utalásokkal van teli a megható videó. Katalin hercegné érzelmes módon jelentette be: meggyógyult a rákbetegségből.

A Katalin hercegné gyógyulásáról szóló videó pillanatok alatt bejárta a világot, ám van néhány rejtett utalás is benne, amit csak a legszakavatottabb rajongók ismerhettek fel. Mi most megmutatjuk, melyek ezek!

katalin hercegné
Rejtett utalások Katalin hercegné videójában. Többek között II. Erzsébet vezetés iránti szenvedélyére is utalást tesz (Fotó: Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage)

II. Erzsébet és a vezetés

Katalin hercegné mélyen tiszteli a brit királyi családot és hagyományait, nem meglepő, hogy a két éve elhunyt uralkodó, II. Erzsébet királynő előtt is tiszteleg az új videójában. Katalin egy Land Rover volánjánál látható, amint az Anmer Hall-i birtokukon kocsikázik. Bár a királyi család tagjainak van hivatásos sofőrje, az uralkodónő – aki a második világháború alatt szerezte jogosítványát – gyakran maga ült a kormányhoz. A Katalin videójában látott képsorokhoz hasonló felvételek róla is fellelhetők a múltból.

Nyilvános csókok Katalin hercegnétől

Katalin és Vilmos szigorú szabályok szerint élik a mindennapjaikat, a nyilvános megjelenéseken pedig fokozottan figyelnek az etikettre. Kézfogás, ölelkezés, csókolózás nem igazán megengedett számukra. A megható videóban soha nem látott intimitást mutatnak, ölelkeznek, csókot váltanak. Katalin a videót narrálva meg is jegyzi: Vilmossal ráébredtek, hogy az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért hálásak legyenek, mint például szeretni és szeretve lenni…

Eddig ilyet nem láthattunk: önfeledten puszilja, öleli egymást a leendő királyi pár (Fotó: Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage)

Gyerekek grimaszai

S ha már intim képsorok. A videó készítői tündéri pillanatot hagytak meg a képsorok között. Mikor Vilmos a fűben fekvő Katalint puszilja, a háttérben a kamaszodó Sarolta látványos grimasszal jelzi: neki ezt ciki látni! Nem ritka, hogy a hercegi pár gyermekei látványos arckifejezéssel mutatják ki nem tetszésüket, unalmukat: annak idején Györgyöt, majd később a kis Lajost nevezték ki a rajongók grimaszhercegnek

III. Károly királynak is üzent

Katalin hercegné már tavasszal, a rákbetegsége bejelentésekor is leszögezte, többek között azért vállalta a nyilvánosságot, hogy sorstársait bátorítsa, biztosítsa róla őket: nincsenek egyedül. A friss, gyógyulását bejelentő videó a reményt hivatott erősíteni a rákbetegek számára, közülük is kiemelten apósának, III. Károly királynak üzenhetett, aki év elején szintén daganatos betegségéről vallott, bár ő már korábban visszatért hivatali teendőihez.

Nem viseli Diana hercegné gyűrűjét

Az érzelmes videóban Katalin a természetben sétálva végigsimítja a magasra szökő búzakalászokat, a kézfejéről készült közeli felvételen pedig jól látszik, már nem viseli Diana hercegné zafír gyűrűjét, amivel annak idején Vilmos megkérte a kezét. Egy új gyűrű azonban feltűnik: a rajongók szerint a sikeres kemoterápiás kezelés apropóján kaphatta Vilmostól, és az újrakezdést hivatott jelképezni.

Katalin hercegné megvált Diana gyűrűjétől (Fotó: Prince and Princess of Wales Instagram via Bestimage)

Gladiátor-utalás

Az előbb említett búzasimogatásnak más jelentése is van: a Gladiátor című filmben, a Russell Crowe alakította Maximus álmában búzamezőn jár, azt szimbolizálva, békét lelt, és végre a családjával lehet. A filmből kölcsönzött képsorok az újrakezdés reményét szimbolizálhatják a hercegné videójában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek