FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.09.07.

A padlóra borulva zokogott Diana: ezt senki sem tudta róla

Korábbi bizalmas számolt be arról, mennyire szenvedett a hercegné a Károllyal kötött házassága alatt.

Egy korábbi tánctanár, Anne Allan árulta el az egykori walesi hercegné, Diana házasságának szívszorító részleteit. A nő egy új önéletrajzi kötetben, a Dancing With Diana-ban számolt be arról, hogyan tanította táncolni a hercegnét, akivel először 1981-ben találkoztak, majd miként vált a bizalmasává és támaszává kilenc év alatt, amíg Diana a táncórákra járt.

Diana, Princess of Wales - Waltham-on-the-Wolds
Diana hercegné sokat küszködött a házassága alatt / Fotó: EMPICS Sport / Northfoto

Ezalatt a közel egy évtized alatt Diana számos kihívással szembenézett, többek közt azzal is, ahogy a házassága a későbbi III. Károllyal lassan teljesen megromlott, mialatt két közös fiuk született: Vilmos és Harry herceg. Ennek oka nagyrészt abból fakadt, hogy Károly már a házasság alatt viszonyba kezdett korábbi barátnőjével – és későbbi második feleségével –, Kamillával, amit Diana érthető mód nehezen viselt, de remélte, hogy sikerül átvészelniük mindezt. Anne, aki a könyv egy részletét nemrég megosztotta a nyilvánosság előtt, felidézte azt a pillanatot, amikor a hercegné egyszer a szeme láttára omlott össze és fakadt sírva.

Színtiszta kétségbeeséssel, zokogva a földre omlott. Fájt érte a szívem. Éreztem azt a fájdalmat és a zűrzavart, amin keresztülment. Hagytam, hogy kisírja magát

– írta meg az egykori tánctanár, akinek Diana – miután megnyugodott – állítólag ezt mondta:

Fogalmam sincs, mit tegyek, Anne. Elviselhetetlen helyzetben vagyok. Hetek óta nem láttam Károlyt, és nem akar beszélni velem. Azt hittem, visszajön hozzám, és megoldjuk a dolgokat. Hogyan folytassam ezt az egészet, ha egyszerűen nem akarnak engem?

Annak ellenére, hogy a férje viszonya mélyen megsebezte, Anne elmondása szerint Diana mégsem akart elválni – egy bizonyos okból kifolyólag különösen nem.

A családom egyben tartása a legfontosabb a számomra

– idézte a hercegné szavait a volt tánctanár.

Károly és Diana kapcsolata azonban végül menthetetlennek bizonyult. 1992-ben előbb külön költöztek, majd 1996-ban hivatalosan is elváltak, alig egy évvel azelőtt, hogy Diana életét vesztette volna Párizsban, egy tragikus autóbalesteben – írja a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek