HŰHA

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.08.25.

Rákóczi Feri kimondta: Balázs, 10 millióval tartozol!

Érdekesen alakult egy pénteken bedobott téma kibeszélése a Rádió1 reggeli műsorában. Rákoczi Feri ugyanis „öntudatára ébredt”, és felszólította Sebestyén Balázst, visszamenőleg adja meg neki, ami „jár”. És ez bizony tetemes összeg.

Sokan kapták fel a fejüket néhány napja, amikor kiderült, hogy a világ egyik legismertebb kávézóláncának új vezérigazgatója milyen mesébe illő juttatási csomaggal szerződött a gigavállalat élére. Brian Niccol éves alapfizuja évi 1.6 millió dollár lett, amit megfejelhet évi akár 7.6 millió dollárnyi bónusszal. Ehhez jön még egy 22 millió dolláros részvénycsomag és persze egy magángép, ami heti háromszor hozza-viszi Niccolt az otthona és az onnan 1600 kilométerre lévő céges iroda között. Ez volt a téma Sebestyén Balázs rádióműsorában is péntek reggel, amire Rákóczi Feri fel is kapta a fejét.

Sebestyén Balázs
Sebestyén Balázs műsorvezetőtársa azonnal meglátta a nagy lehetőséget (Fotó: YouTube)

Ráskó Eszter bedobta a tutit

Nos, ez a téma Sebestyén Balázsékat is foglalkoztatta és Ráskó Eszter, aki korábban HR-sként dolgozott, alaposan beültette a bogarat Rákóczi Feri fülébe. Megemlítette ugyanis, hogy az úgynevezett munkába járási támogatás a honi munkajogban is benne van, és azok kaphatják, akiknek az otthona nem a munkahelyükkel azonos településen van. Az, aki például autóval jár, kilométerenként 30 forintot igényelhet a munkáltatójától. Ferinek ekkor esett le a tantusz, és mindjárt fejszámolásba is kezdett.

Rákóczi Feri
Sebestyén Balázs felesége nem kell, hogy váratlan, nagy összegű kiadás miatt aggódjon, Balázs megúszta a 10 millás bulit (Fotó: Mutasd a Hangod!/Rákóczi Feri)

Rákóczi Feri 15 éve dolgozik Sebestyén Balázsnak

Mennyi is nálunk a bejárási támogatás? Valaki mondja meg!” kérte a hallgatókat Ráskó Eszter, mire Feri azonnal visszakérdezett.

„Van olyan, hogy bejárási támogatás?”

Én hülye pedig eddig nem is kértem? Te itt ülsz fél éve, és eddig ezt nem mondtad!?

– fakadt ki a műsorvezető, aki hosszú évek óta Velencéről jár be hajnalonta a Rádió1 stúdiójába, vagyis napi szinten 100 kilométert ingázik. „Hoppácska! Számoljunk csak egyet! Napi háromezer forintra jön ki a harminc forintos kilométerdíj, vagyis ennyivel jössz nekem Balázs! Húsz napot jövünk dolgozni egy hónapban, ergo hatvanezer forinttal lógsz nekem havonta.”

Tizenöt éve dolgozom neked, azaz tízmillió nyolcszázezer forinttal jössz eddig!

– mondta az adásban Rákóczi Feri, akinek szavaira Balázs röviden és tömören válaszolt.

Rohadjon meg a Starbucks vezére!

– summázta a rádiós banda vezére. Persze percekkel később azért kiderült, hogy sem Feri, sem más nem nyújthatja be Balázsnak azt a bizonyos számlát, hiszen valójában mindannyian vállalkozóként dolgoznak Sebestyén Balázsnak, így végül a rádiós fenegyerek fellélegezhetett.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek