HŰHA

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.08.27.

Hiába várja családja milliós értékeit a magyar léleklátó

Kellemetlen, mi több méltatlan helyzetbe sodródott az ismert léleklátó és családja, miután megbíztak egy nemzetközi költöztetéssel is foglalkozó céget azzal, hogy egy kamionnyi bútort és tulajdonképpen egy egész háztartást szállítsanak Angliából Magyarországra. Kiss Katóék csalást sejtenek a háttérben.

Dühös család és a rajtuk nevető cégtulajdonos. Így lehetne jellemezni azt a kényes szituációt, amibe Kiss Kató és családja keveredtek. Pedig ők csupán annyit tettek, hogy felkértek egy szállítással és költöztetéssel foglalkozó céget, hogy oldják meg egy anya és lánya páros hazaköltözését. Ehhez egy egész kamionra volt szükség, hiszen a két nő tíz éven át élt és dolgozott a szigetországban. A járműre fel is került az összesen több milliót érő holmi és el is indult Magyarországra, de végül nem érkezett meg a léleklátó otthonába, ahová a családtagjai is költözni szerettek volna mindenükkel. Kiss Kató maga is beszélt a szállítási cég vezetőjével, aki közölte, a család minden ingósága egy raktárban van és egészen addig nem is hajlandó azokat leszállítani, amíg nem fizetnek az eredeti árnál több, mint 50 százalékkal többet

Kiss Kató
Kiss Kató úgy véli, szándékos átverés áll a háttérben (Fotó: Facebook)

Szinte semmi holmijuk nem maradt Kiss Katóéknak

Két családtagom úgy döntött, hogy elhagyják Angliát, ahol tíz éven át éltek. Eközben természetesen berendeztek egy szép otthont és természetesen szerettek volna mindent hazaszállíttatni. Találtak is egy céget, akik ezer fontot, vagyis négyszázhatvanezer forintot kértek a komplett szállításért. Arról, hogy ez az ár emelkedni fog, egyetlen szó sem esett a pakolásnál.

A családtagjaim a napokban meg is érkeztek, de a kamiont azóta is hiába várjuk.

Ez annyit jelent, hogy egyiküknek sincs, még egy pólója, vagy zoknija sem, hiszen szó szerint mindenük a kocsin van- kezdte a Ripostnak Kiss Kató, aki maga is beszélt a cég vezetőjével, aki nemcsak hogy több pénzt követel a családtól, de ki is neveti áldozatait.

A,Removal,Van,And,Cardboard,Boxes,And,Packing,Materials.,Concept
Kiss Kató hiába várja otthonánál a kamiont és holmijaikat (képünk illusztráció Fotó: Alex Yeung / Shutterstock)

„Úgy beszélt velünk, mint a kutyával”

Amikor felhívtuk a céget, hogy megtudjuk mi történt, azt a választ kaptuk, hogy amíg nem fizetünk további hatszáz fontot, addig nem is fog megérkezni. Majd a cégvezető hozzátette, hogy a kamiont már le is pakolták egy raktárban, de hogy az a raktár hol van, arról nem adott tájékoztatást. Amikor közöltem vele, hogy ezt nem hagyjuk annyiban, csak nevetett és közölte, hogy bármilyen a cégét érintő hírverés számára csak reklám. Úgy beszélt velünk, mint a kutyával. Minden esetre már a feljelentést tervezzük, mert minden jel arra mutat, hogy egy szervezett átverés áldozataivá váltunk” - fogalmazott a léleklátó.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek