Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
LELKIZŐ

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.08.24.

Halott nő rokonait keresi a magyar léleklátó

Megdöbbentő és egyben sokat sejtető posztot tett közzé hazánk legismertebb médiuma. Kiss Kató egy feltehetően a napokban elhunyt idős nő hozzátartozóit keresi, aki a jelek szerint nem természetes halált halt a saját otthonában.

Kiss Kató bejegyzéséből arra lehet következtetni, hogy az említett hölgy lelkének olyasféle mondanivalója van az őt gyászoló rokonai számára, amely alapjaiban változtatja meg a haláláról alkotott képüket. Az ismert léleklátó felhívásban keresi Török Sándorné hozzátartozóit, akiknek szívesen elmondja, mit üzent nekik rajta keresztül a nyughatatlan lélek. Kiss Kató posztját változtatások nélkül közöljük.

Kiss Kató
Kiss Kató léleklátó keresi az elhunyt, idős asszony rokonait (Fotó: Facebook)

Kiss Katót nyugtalanítja a dolog

„Tán még sosem fordult elő, és sosem posztoltam ilyet. De most nem hagy nyugodni. Gyakran álmodom. Sokszor összevisszaságokat. Amik természetesen értelmetlennek tűnnek. Van, hogy hiányos, foszlányos vagy épp csak valami zagyvaság marad meg belőle. Most viszont... Rengeteg mindenre emlékszem, és ez teljesen más, mint eddig valaha. Nyugtalanít a dolog, s nem megy ki a fejemből. 

Hiába nem akarok rá gondolni, vissza és vissza jönnek a képek a gondolataimba. Egyfolytában arra késztet írjam le, mert valakinek fontos lehet. 

Tehát ez egy üzenet, odaátról. Álmomban egy régi, omladozó falú, körfolyosós ház lakásában jártam. Volt ott egy nő, aki egy idősebb 70-80 közöttinek kinéző ősz hajú, alacsony kedves arcú nénikét ápolt, aki haldoklott...” — kezdte bejegyzésében a léleklátó, majd leírt néhány, a lélektől származó mondatot is, mielőtt megtette a konkrét felajánlást.

gyertya
Kiss Katónak fontos információi vannak a gyászoló család számára (Fotó: Pexels)

„Nem akarok meghalni! Mondd meg nekik a nevem!”

„Aztán a szoba ajtóban álltam, mikor a nénike egyszer csak kinyitotta a szemét, rám nézett, és azt suttogta: »Nem akarok meghalni! Mondd meg nekik a nevem! Török Sándorné vagyok. Özvegy Török Sándorné.« S még mondott dolgokat, a halála körülményeivel kapcsolatosan. Fontos információkat, amiket ide most nem írok le. Az illetékes majd megtudja. Aztán meghalt.

Fogalmam nincs ki ő?! Nem tudom van e értelme itt keresnem a hozzátartozóját?! De hiszem, hogy minden okkal történik.

S ha már ennyire nem hagy békén, eleget teszek a kérésének. Hátha valaki felismeri a leírtak alapján, és átadhatom a teljes üzenetet is. Értelemszerűen, aki magára ismer, kérni fogok tőle a néniről fényképet és még valami azonosítót. Mert emlékszem, hogy nézett ki, és hogy mutatkozott álmomban. Csak akkor ajánlom fel az ingyenes beszélgetést a hozzátartozójának! Én magam is nagyon kíváncsi lettem erre az egészre!” — fogalmazott Kiss Kató, akihez a poszt közzététele óta, áradnak a megkeresések, de egyelőre még nem került közelebb a lélek pontos kilétéhez.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek