Létrehozva: 2024.07.13.
Módosítva: 2024.07.13.

Újabb emberen taposott át a siker érdekében Balázs Kicks

Pachert Balázs, a Balázs Kicks nevű különleges sneakerekkel foglalkozó cég tulajdonosa és vezetője, fiatal kora ellenére nagyon sikeres. Ám úgy tűnik, a siker ára ebben az esetben nem csak a kemény munka, az ifjú milliomos kénytelen volt sárba tiporni néhány régi barátot is. De ahogy előbb utóbb minden, úgy most ez is kiderült.

A Balázs Kicks márka tulajdonosa és arca, Pachert Balázs szinte a semmiből épített virágzó, milliárdos vállalkozást és egy csapásra ismertté vált. Ám nagyon úgy tűnik, hogy az üzletember körül nincs minden rendben, ugyanis egyik botrány jön a másik után. Most a fiatal cégvezető egyik régi barátja és egyben egykori munkatársa, Heron Balázs állt elő azzal, hogy letagadták a munkáját.

Balázs Kicks
Balázs Kicks régi barátja kitálalt, letagadták a munkáját (Fotó: TikTok/balazskicks)

Tiszta vizet a pohárba!

Heron Balázs a saját TikTok oldalára készített egy videót, amiben megvédi magát és tiszta vizet önt a pohárba.

„A TikTokozók kis százalékának már ismerős lehetek a True to Sole csatornájáról, és egy még kisebb százalék akár azt is tudhatja, hogy én régen Balázsnál dolgoztam. A napokban felhívták a figyelmemet a podcastre, ahol én is szóba kerültem. Akkor tegyük tisztába a dolgokat” – kezdte a sértett fél.

Az interjúrészletben elhangzik, hogy név szerint rákérdeznek Heron Balázsra, hogy ő részt vett-e a videóötletek és kreatívok kitalálásában, amire Pachert Balázs egyértelmű nemmel válaszol.

Nekem Balázs régen egy elég jó barátom volt, erre tekintettel nem szeretnék bármiféle konfliktusba kerülni. Viszont azt megtagadni, vagy elhallgatni, hogy az ötletelő csapat tagja voltam, azért elég merész. Ebből az időszakból nemcsak a népszerű videóötleteket köszönheti nekem Balázs, hanem az ottani utolsó napjaimig a videóvágásokat is én csináltam

reagált döbbenten Heron Balázs.

Kínosan lebukott Balázs Kicks

Az interjúban az egyértelmű tagadás után azt is megemlíti a kérdező, hogy Heron Balázsnak önálló TikTok videója is volt a Balázs Kicks oldalán, amire az üzletember úgy tesz, mintha épp csak most jutna eszébe az eset. A régi barát erről is elmondta a véleményét és felsorolta, mi mindenben számíthattak rá, amit a videóban beszélgetésekről készült képi bizonyítékokkal is alátámaszt:

Számomra fura, hogy azokat a dolgokat elfelejti, amikor még osztálykiránduláson segítettem neki a videókoncepciók kitalálásában, vagy amikor még csak puszta baráti szívességből jártam a kis bolthoz ötletelni és forgatni. Sőt, amikor még nem volt autója meg sofőrje, én mentem ki vele vidékre forgatni és azt a tömérdek mennyiségű videót is én kezdtem el megvágni és feliratozni, amiért később az értékesítői pozíció mellett a fizetésem egy részét is kaptam. És még sok minden egyéb dologban is segédkeztem.

„Részemről ez nem népszerűségi verseny és nem Balázs érdemeit akarom kicsinyíteni, sőt, azt se gondolom, hogy nélkülem nem tartana ott, ahol. Azt viszont tisztázzuk, hogy az állítólagos csapatban, akik abban az időben a short videókat kivitelezték valójában ketten voltunk, Balázs és én. Lassan egy éve nem dolgozom már Balázsnál és akkor is csendben voltam, mikor eljöttem, ezt viszont már nem hagyhattam szó nélkül. Ezután pedig mindenki maga döntse el, hogy hogy vélekedik a helyzetről”

 – fejezte be Heron Balázs.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek