Létrehozva: 2024.05.30.

Botrány: Kiakadt a TikTokker a magyar üzletember viselkedése miatt

Többször lehet hallani, hogy a Balázs Kicks nevű boltot egy-egy sztár meglátogatja, és együtt forgatnak. Nemrég MC Isti mesélte el, hogy milyen is valójában az a fiatal vállalkozó, aki komoly szavakat vágott hozzá "viccből".

Pacher Balázst a legtöbben a cipőboltjáról, a Balázs Kicksről ismerik. A fiatal vállalkozó üzletében több ismert ember, mint például Majka, Jákob Zoli és Till Attila is megfordult, amiről előszeretettel készít videókat a közösségi oldalaira. Így nem meglepő, hogy nemrég MC Istivel is együtt dolgozott, akit már hosszú idő óta fűztek. Isti a TikTok-világ egyik botrányos felfedezettje, aki mindamellett, hogy zenéivel elborzasztva szórakoztatja az embereket, jelenleg a követői és támogatói utalásaiból utazgat a világban, miközben folyamatosan élő adásban mutatja, hova viszi őt az élet.

MC Isti
MC Isti nemrég összerúgta a port Balázzsal / Fotó: MC Isti

A TikTokker egy élőzésben mesélt arról, hogyan is viselkedtek vele Balázsék, akikkel Görögországban forgattak egy közös videót. Elmondása szerint rengeteget oltogatták, autistának, személyiségzavarosnak nevezték. 

Hallod, még két-háromszor beszólsz, azt utána fogom, itt hagyom az egészet. Aztán nem lesz riport, nem lesz forgatás, meg nem lesz semmi. Akkor elkezdték, hogy nem nem, csak poénkodtunk, vicceltünk, maradjál! Mondtam neki, hogy legyen normális, haverjával beszéltem, mondtam: »Szólj a haverodra, a Balázsra.« Bementünk a boltba, elkezdi te személyiségzavaros vagy, tudod hallottunk rólad híreket, akkor te autista vagy?

mesélte TikTok videójában MC Isti.

Hajnalban bekéredzkedtek MC Istihez

Azonban a rémálomnak nem lett vége, mert a forgatás után újra felhívták hajnal kettőkor Istit azzal az ürüggyel, hogy nincsen olyan hely, ahol tudnak aludni. Bár először MC Isti nem szerette volna, hosszas unszolásra végül befogadta Balázst, és a haverját.

„Az éjszaka közepén szállást adtam nekik, erre fel elkezdett nekem izélni: hú de szép kis putriba vagy meg ilyenek. Tovább folytatta a Balázs a hülyeségét, odaadtam nekik az ágyamat, a saját házamba, amit én béreltem! Voltam olyan rendes, hogy a kanapén aludtam. Utána összefingták, abba aludtam, ki kellett nyitnom az ablakot” – mesélte ingerülten MC Isti, aki egész este nem aludt, végül reggel majdnem verekedésig fajult Balázzsal való találkozása.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek