Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző Natasha

Létrehozva: 2024.07.16.

Felfedte magát Szoboszlai Dominik eltitkolt ikertestvére - fotó

A magyar válogatott csapatkapitányát Siófokon kapták le az állítólagos ikertestvérével. Első ránézésre pedig óriási a hasonlóság Szoboszlai Dominik és magyar rapper között.

Szoboszlai Dominik egyelőre még nem tért vissza Liverpoolba, hanem kis hazánkban élvezi a vakációját. Főként Siófókon, a Plázson futhatnak össze vele a rajongók: legutóbb a Neoton koncerten jelent meg a barátnőjével, az elmúlt hétvégén pedig csapattársával, Schäfer Andrással bulizott egyet KKevinre. Akik a rapper buliján részt vettek, ők bizony nagyon jól szórakozhattak Dominik társaságában, ugyanis a futballista teljesen feloldódott a tömegben: énekelt, táncolt és élvezte a szabadságát. Ám nem csak ilyen felvételek készültek róla. Az ikertestvérével is lőttek egy képet.

Szoboszlai Dominik
KKevin lenne Szoboszlai Dominik eltitkolt ikertestvére? (Fotó: Ripost/Instagram)

KKevin lenne Szoboszlai Dominik ikertestvére?

A buli után Dominik és KKevin csinált egy közös képet, már csak azért is, mert évek óta nagy cimborák, ám a fotó készítése közben feltűnt nekik az is, hogy akár ikertesók is lehetnének. Oda is írta a felvételhez a rapper, hogy twins, s bár első ránézésre tényleg nagy a hasonlóság, a rajongók nem feltétlenül látják ezt így. Sokak szerint Kevin inkább a temus változata a focistának, azaz nyomokban hasonlít, de ennél többről nincs szó.

Kevin a temus Dominik. Nyomokban hasonlít, de köze nincs hozzá

- írta valaki, míg egy másik hozzászóló sokkal frappánsabban fogalmazott.

„Ha Kevin lehet Dominik, akkor én is lehetek a Hamupipőke. Se szőke nem vagyok, hercegem sincs, de legalább a cipőmet elhagytam már" - fogalmazott, de valakinek feltűnt az is, hogy a focista sokkal felszabadultabb volt Borka nélkül ezen a koncerten.

Az a vicc, hogy múltkor Plázson, a Neoton koncerten, amikor a nőjével volt,  akkor bujkált Dominik, most meg előszeretettel mutogatta magát

 - írta, mi pedig mutatjuk a fotót.

Szerinted is hasonlítanak?

Szoboszlai Dominik és KKevin
Fotó: Instagram

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek