HŰHA

Szerző

Létrehozva: 2024.07.11.

Mit szól ehhez Borka? Csinos, barna hajú lányt ölelgetett Szoboszlai – Fotó

A magyar válogatott csapatkapitánya Olaszországban nyaralt kedvesével és annak családjával, ám nem csak velük töltött időt. Szoboszlai Dominikról ugyanis készült egy fotó, egy barna hajú lánnyal is.

Szoboszlai Dominik miatt lányok millióinak tört össze a szíve, hiszen pár napja hivatalosan is bejelentette, hogy újra szerelmes. Választottja nem más, mint a korábbi pletykákból jól ismert fehérvári lány, Buzsik Borka, akivel éppen Olaszország egyik legdrágább hoteljében pihent, mikor felvállalták kapcsolatukat. A romantika kettesben azonban nem tartott sokáig, a turbékoló párhoz ugyanis csatlakozott Borka családja is. Na, meg pár rajongó...

Szoboszlai Dominik 20240326_1023_KAR
Szoboszlai Dominik nem tud nyaralni rajongók nélkül (Fotó: Árvai Károly)

Szoboszlai Dominik egy barna hajú lányt ölelgetett

A Liverpool szívtiprója ma már nyilván egy lépést sem tud tenni anélkül, hogy valaki ne ismerné fel, és ez nem csak kis hazánkban igaz, hanem Itáliában is. A TikTokon ugyanis vírusként terjed egy videó, amit egy fiatal lány osztott meg. Amin az szerepel, hogy találkozott egy híres emberrel, a híresség pedig nem más volt, mint Szoboszlai Dominik. 

A fiatal lány kapott is az alkalmon, és azonnal leszólította a vakációzó futballistát, aki jószokásához híven meg is állt egy közös fotóra.

Majdnem meghaltam

– olvasható a kommentszekcióban, amit a videó készítője hagyott ott, majd ezek után elárasztották az irigykedő hozzászólók az oldalát. 

„Nagyon irigy vagyok! Nem hiszem el, hogy mindenki találkozik vele, csak én nem” – írta valaki.

„Ezt nem hiszem el, én is ott voltam egy héttel ezelőtt...” – fogalmazott egy másik kommentelő.

Mi pedig mutatjuk a fotót, amit IDE kattintva tudsz megnézni. Szoboszlait a harmadik fotón fogod látni, a háttérben pedig felbukkan Borka családja is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek