Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
HŰHA

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.06.11.

Értelmetlen álhírre figyelmeztet Curtis

Egy álhír lényege a félretájékoztatás mellett az is, hogy forgalmat generáljon egy olyan hírportálnak, ami hetet-havat összehord. Nos Curtis nevével most új szintre emelték ezt a „műfajt”.

Jó ideje harcol a média és a honi hírességek egész sora vállat vállnak vetve a gombamód szaporodó álhírportálok ellen. De egyelőre úgy fest, hogy mindannyian amolyan Don Quijote-ként, előreszegezett dárdával rohanunk az óriásoknak tűnő szélmalmok felé. Hiszen azon túl, hogy jelentjük ezeket a tartalmakat, nem igazán tehetünk mást. Most éppen Curtis kéri arra követőit, hogy egy teljesen értelmetlen álhír terjedésének szabjanak gátat. 

Curtis
Curtis kéri követőit, hogy jelentsék az oldalt (Fotó: Máté Krisztián)

Curtis kéri, jelentsük az oldalt

Arról nem szól a fáma, hogy a rapper mégis hol szaladt bele az Akshita gandhi névre keresztelt, egyértelműen kamuhírgyártó Facebook oldalra, mindenesetre meglepve tapasztalta, hogy a nevével igyekeznek kattintást vadászni egy spanyol oldalnak, ahol egyébként, talán egy humoristáról olvashatunk, természetesen spanyolul. A csali egyébként ötlettelen, hiszen régi sémát követ. Azt igyekszik megetetni velünk, hogy Curtis és Istenes László között valamiféle botrány van kialakulóbban, miután egyiküknek egy kínos, leleplező beszélgetés közben bekapcsolva maradt a mikrofonja. 

Mert, csak!

Nos, nyilván szó sincs ilyesmiről, de ennek ellenére azért megtettük, amit Curtis kért, vagyis jelentettük az oldalt. Persze előtte megnéztük, mi a fene olyan izgalmas a spanyol ajkú humoristában, hogy a rapper rajongóit is oda kell terelni. Piter Albeiro egy jeles humorista, aki a történet tanúsága szerint rendre kérkedik a vagyonával, ami egyesek szerint nem a valóság. Albeiro most elmondta, hogy neki biza a családja is kőgazdag, így igenis minden valóságos, amit mutat magából. Hogy ehhez miért kell álhírt generálni Curtis és Istenes László köré? Mert, csak! 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek