Létrehozva: 2023.11.29.
Módosítva: 2023.11.29.

Ez már háború! Jákob Zoli „amazonjai” nekiestek Virágnak

Péntek-Gyulai Virág úgy érezte meg a magyar milliárdos és választottja szakítását, mintha csak látnoki képességekkel lenne megáldva. Betti és Vanda pedig élő közvetítésben estek neki…

Bár a Jákob Zoltán szívéért folyó harcnak már minden szinten vége van, mi több, mára a nyertes is a múlt ködébe vész, a lányok közötti háború még zajlik. Péntek-Gyulai Virág jó érzékkel, éppen egy nappal azelőtt „jósolta meg”, hogy Betti és az üzletember bimbózó románca véget ér, mint ahogyan Zoltán azt bejelentette a TV2 Tények Plusz kamerái előtt. A véletlen pedig éppen úgy hozta, hogy ezzel egy időben Betti és kebelbarátnője, a korábban szintén „kastélylakó” Vanda egy közös TikTok-élőben élcelődtek a fitneszmodell szavain.

Nagy Ő Betti
Betti és Vanda a TikTok-on ugrottak neki Virágnak (Fotó: TikTok)

Betti és Vanda közös live-jában Virág volt a téma 

„Nehogy azt mondjátok már, hogy a Virág jól néz ki, mert mindjárt rosszul leszek!”- fakadt ki Vanda, akitől Betti vette át a szót, aki reagált Virág egy nappal korábbi nyilatkozatára, melyben az anyuka egy korábbi élőzésében elhangzott mondatát idézte.

Azért írnak most róla annyit a nézők, mert elég csúnyán nyilatkozott rólam úgy, hogy nem is ismer.

 Meg nem tudom, mikor mondtam live-ban valakinek, hogy gyászkeret, bár használtam ezt a szót amúgy”- tagadta, majd ismerte be egyetlen mondatban Virág állítását Betti.

„Biztos a bimbómra vagy kíváncsi...”

Ezután ismét Vanda kért szót és elmagyarázta a kommentelőknek, hogy sem ő, sem Betti nem beszélik ki Virágot „Én nem beszélem ki! Nyugodtan mondjatok el neki mindent, amit mondok. Mondjátok meg neki azt is nyugodtan, hogy én még itt, szemtől szemben is megmondanám neki, ha nem lenne egy kis gyáva féreg és nem tiltott volna le, még a műsor előtt”- fogalmazott sajátos stílusban Vanda. Eközben a lányok néhány nézője jelezte, hogy szerintük Virág volt a milliárdos szívéért versengő hölgyek közöl a legszebb, ami ki is akasztotta Bettit, de főleg hű fegyverhordozóját, aki el is mondta, mit gondol erről. „Mit keresel itt, ha szerinted Virág a legszebb? Biztos a bimbómra vagy kíváncsi...”- kacsintott a kamerába Vanda, aki éppen a fürdőkádban ült az előzés alatt. „Hallod, hallod! Erre csak annyit tudok mondani, hogy a legrosszabb napomon is jobb vagyok, mint a Virág bármikor!”- kontrázott rá A Nagy Ő "érzékeny lelkű" szereplője.

Virág bár nem látta Betti és Vanda élő bejelentkezését, de eljutottak hozzá a neki címzett szavak. A külsejét érintő kijelentésekre egy Instagram posztban reagált és nem is kívánta tovább gördíteni a dolgot.

Virág jót nevetett Vanda kijelentésén és egy fotóval reagált. (Fotó: Instagram)

„Csokorba szedte a legdurvább kommenteket"

Ugyanakkor úgy érezte, hogy el kell mondania, miért is tiltotta le két korábbi ellenfelét. „Két hete ment már a műsor, mire úgy döntöttem, hogy kiszállok a közös A Nagy Ő csoportunkból, amit azért hoztunk létre, hogy ott tartsuk egymással a kapcsolatot.

 A döntésem hátterét Betti pontosan tudja, hiszen éppen ő volt a fő oka.

 A műsor első hetében főleg Edináról és rólam születtek cikkek és ez bökte a csőrét ezért elkezdte betenni azokat a kommenteket, amelyekben kettőnket szidnak. Én annyit reagáltam rá, hogy sem időm, sem energiám a butaságokkal foglalkozni. Erre nyilván felebaráti szeretetből, egy egész napot szentelt annak, hogy kigyűjtse és csokorba szedje a legdurvább és legaljasabb kommenteket”- kezdte lapunknak Virág, aki ekkor még türelemmel viselte, hogy Betti folyamatosan vele és Edinával foglalkozik a közös csoportban, de egy ponton betelt nála a pohár.

Virág ekkor döntött úgy, hogy távol tartja magát Bettitől és Vandától. (Fotó: Péntek Gyulai Virág)

„Le..urvázta őt és engem is..."

„A műsor második hetében Edina került Betti és Vanda célkeresztjébe és túlléptek egy határt. Edina fel is hívta Bettit, aki ordenáré stílusban kezdett beszélni vele, majd le..rvázta őt is és engem is és azzal vádolt meg minket, hogy összefeküdtünk valakivel, aki miatt rólunk szólnak a cikkek, míg őt még csak meg sem említik. Ezt az undorító vádat egyébként Vanda beírta a csoportba is. Ez volt az a pillanat, amikor éreztem, hogy ezt a szintet én már nem vagyok hajlandó tovább elviselni. Szégyelltem, hogy egy csoportba vagyok ilyen nőkkel, így távoztam és természetesen tiltottam mindkettőt”- pakolt ki a viszály valódi hátteréről a fitneszmodell. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hadüzenetet küldhetett Putyinnak ez az ország

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

borsonline.hu

Kínos baki a TV2 forgatásán: Marics Peti olyat hibázott, hogy még a játékot is félbe kellett szakítani

hirtv.hu

Gyurcsány: a Magyar Péter-jelenség többet árt az ellenzéknek, mint a Fidesznek + videó

ripost.hu

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

vg.hu

Frei Tamás bejelentette: megállapodtak az Aldival

origo.hu

Újabb balos celeb Magyar Péter mögött

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

HŰHA

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

HŰHA

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

HŰHA

Salma Hayek egyenesen a kamerába tolta hatalmas melleit – Forró fotó