Létrehozva: 2023.09.15.

Exkluzív: Opitz Barbi édesapja először szólal meg a brutális családi verekedés ügyében

Az énekesnő szülei eddig mélyen hallgattak arról, hogy pontosan mi történt azon az augusztusi estén, amikor Opitz Barbi édesanyja egy késsel a táskájában érkezett a lánya albérletéhez, ahol végül verekedésig fajult a vita. Most először hajlandó volt Barbi édesapja elmondani, hogy ők hogy látják az esetet.

Tavaly december óta egyre furcsább és ijesztőbb események történnek Opitz Barbi családjának életében. Az énekesnő, akinek a felívelő karrierje azóta meg is torpant, egyszerűen képtelen kézben tartani a szerettei és a saját érzelmi viharait: a szülei és a szerelme ugyanis annyira gyűlölik egymást, hogy arra lassan szavak sincsenek. A tetteik viszont annál beszédesebbek, nyilvános sírós posztok jelennek meg az énekesnő oldalán, melyeket szinte azonnal törölnek, üzengetés a családtagok között, életveszélyes fenyegetés egymás felé, megtörténik itt minden, mint egy brazil szappanoperában. Az aggasztó azonban az, hogy ez itt a való élet, ahol reflektorok fényében látunk egy komplett családot szétesni. Ami nagyon szomorú. 

Opitz Barbi az édesanyjával és édesapjával a régi szép békeidőkben (Fotó: Bors)

Késsel vendégségbe 

A családon belül dúló háború kétségtelen csúcspontja idén augusztusban jött el, amikor Barbi édesanyja a táskájában egy késsel ment a lánya albérletéhez látogatóba, ahol dulakodás alakult ki közte és a lánya párja, Serleg Albert között. A verekedésben a fiú könnyű sérüléseket szenvedett, a testét karomlások borították. Barbi és Albert ezek után feljelentést tett, az édesanya ellen zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást. 

opitz barbi
Opitz Barbi és Serleg Albert szerelme nagy viharokat kavar (Fotó: Nagy Zoltán)

Az apa így látja 

Az ügyben továbbra is folyik a nyomozás, Barbi pedig szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, nem nyilatkozik, nem kommentálja a családjában történteket. Az édesapját, Opitz Tamást még augusztus végén, közvetlenül a verekedés után kerestük meg, hiszen szerettük volna a szülők szemszögéből megtudni, hogy szerintük mi történt azon az estén. A férfi két hét elteltével most volt hajlandó kiönteni a szívét. A mondandójában pedig nem volt kímélet: 

„Albert egy pszichopata, aki folyamatosan hazudik, mert egy neveletlen mocskos szájú senki, aki a feleségemet abban a lakásban támadta meg, ahol nincs semmi joga tartózkodni.” 

És brutálisan bántotta, amiért kérdőre vonta a sok kárért, amit okozott és azért, amiért a kislányomat bántja még nyilvánosan is! Mónika csak védte magát és kikarmolta, ahol érte!

- írta az édesapa, majd folytatta: 

„Miért kell engem meg a feleségemet lejáratni, mikor az a senkiházi féreg zsarolja a kislányomat és üti! A rendőrség semmit nem tett eddig, de nem baj! Én meg kártérítést kérek azért, mert ártatlanul szégyenítenek engem és a feleségemet egy senki miatt!” 

Miért, ki Serleg Albi? Egy nagy senki, aki a kislányomon élősködik, de ha még egyszer megveri, akkor én majd megverem úgy, hogy míg él, megemlegeti az a hazug, szégyentelen, sátánista s...r alak!

„Azt egy újságíró sem kérdezte meg attól a selejttől, hogy miért karmolta meg Mónika. Ennyire ismerik? Ezért a lejáratásért, ami minket ért, ezért fizetni fognak garantálom!”

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egyre nagyobb a pánik az európai fővárosokban az orosz-ukrán háború miatt

vg.hu

Betelt a pohár Varga Mihálynál: pénzt kért az EU-tól, de nem adtak – a déli határra vinné az uniós biztost

ripost.hu

Most jött: dráma a Szabadság hídon, nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok

hirtv.hu

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

travelo.hu

Ritka virág bontotta ki szirmait a Dél-Mezőföldön

ripost.hu

Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

„Bombázó” - Bevállalta, kigombolt farmerruhában hódít Tolvai Reni

HŰHA

Levetkőzött Paris Hilton: anyaszült meztelenül kapták lencsevégre

HŰHA

Leesett az állunk: Szabó Zsófi megvillantotta izmos hasát

HŰHA

Önmagából kikelve üvöltött Marics Petivel az ország korábbi ünnepelt sztárja