Létrehozva: 2023.08.31.
Módosítva: 2023.08.31.

Opitz Barbi családi botránya: itt a rendőrség reakciója

Már ki is hallgatták az énekesnő édesanyját.

Nem csitulnak a kedélyek Opitz Barbi családjában. A Bors számolt be elsőként arról, hogy az énekesnő VII. kerületi otthonában óriási, testi sértésbe torkolló balhé tört ki. Egy szemtanú arról számolt be, hogy vasárnap este feltételezhetően az énekesnő édesanyja bekopogott, majd berontott Barbi albérletébe, ahol azonnal hangos vita alakult ki, gyakorlatilag üvöltözni kezdtek egymással. A hölgy haragja a lánya párjára, Serleg Albertre koncentrálódott, veszekedni kezdett fiatal férfivel, akinek neki is ment.

Fotó: DFP

 

A beszámolók szerint az ajtóban kezdték a vitát, aztán a nő berontott a lakásba is. Dulakodást, csörömpölést lehetett hallani, majd egy kés is előkerült az édesanya kezében. A szemtanúk szerint ezt ugyanakkor nem használták.


A Bors csütörtök délelőtt megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, hogy megtudjuk, történt-e valamilyen fejlemény az ügyben. Íme a hivatalos közlemény:

„Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel összefüggésben a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat, amelyben egy középkorú nőt zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként”

– áll a rendőrség válaszában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek