HŰHA

Szerző Ripost

1 hónapja

Sziget Fesztivál: Ki a legdögösebb magyar híresség?

A hazai celebek igencsak odatették magukat.

Szerző Ripost

A Sztárok bikiniben sorozatunk óriási sikert aratott olvasóinknál, ám most a vízpartot a Sziget Fesztiválra cserélték hírességeink. Így hát rajtad a sor, hogy eldöntsd, ki a legdögösebb Európa egyik legnagyobb fesztiválján!

Várjuk kommentben a véleményed!

 

Gelencsér Timi

Az egykori szépségkirálynő nem okozott csalódást a fesztiválozós szettjével. Nem csak a ruhája és a sminkje adja át a hangulatot, a hajában lévő rózsaszín póthajak megkoronázzák az összképet.

Kárpáti Rebeka

A modell az öccsével látogatott ki a Szigetre, s úgy tűnik, össze is öltöztek. Rebeka ráadásul a saját márkájából választott egy ruhát, ami szintén nagyon jól tükrözi a fesztivál hangulatát.

Tücsi

A sztáranyuka és a férje sem maradt ki a buliból, ők is kieresztették a fáradt gőzt és partiztak egy nagyot. Tücsi pedig hű maradt önmagához, egy szexi szettet választott az estére.

Gyenesei Leila

Az egykori olimpikon élete első Sziget fesztiválján vett részt, hiszen eddig az élsport, illetve gyermeke miatt nem volt rá lehetősége. Most azonban megadta a módját Leila, és kijelenthetjük, hogy a fesztivál szettje is nagyon dögösre sikeredett.

Dallos Bogi

Az énekesnő a fotójához azt írta, hogy a legegyszerűbb fesztivál outfit díját biztos megnyerné. Vajon a legdögösebbet is?

 

Szavazás

Ki a legdögösebb fesztiválozó?

Gelencsér Timi
35 %
Kárpáti Rebeka
26 %
Tücsi
14 %
Gyenesei Leila
11 %
Dallos Bogi
14 %

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!