HŰHA

Szerző Maca néni

9 hónapja

Demcsák Zsuzsa leszámol a "hazugsággal". Ez a valóság

A műsorvezető úgy döntött, kiáll a sorból és nem mutatja magát többé másnak, mint amit a tükörben lát. Így néz ki, ha nem használ filtert...

Szerző Maca néni

Demcsák Zsuzsa talán a legfontosabb felismerésre hívja fel a figyelmet legfrissebb posztjában. Mégpedig arra a tényre, hogy önmagunk elfogadása az egyetlen út ahhoz, hogy megtaláljuk a vágyott kiegyensúlyozottságot. Ehhez pedig az első lépés lehet, ha vállaljuk a világ előtt azt a valóságot, amit a tükör mutat nekünk. 

Fotó: Végh István / Bors

Vagyis elfelejtjük végre a filtereket, amikkel elfedjük a ráncainkat, bőrhibáinkat és úgy általában a valós képet, amikor önmagunkról teszünk ki képeket a közösségi oldalakra. A műsorvezető most meg is mutatta, hogyan fest egy szelfi, ha filterezve tölti fel, és hogyan, ha nem manipulálja. Döbbenet, de tény, hogy első ránézésre nincs is akkora különbség, mint gondolnánk. A Farm VIP háziasszonyának jól áll a valóság!

Kíváncsiak vagyunk, hány híresség követi majd a példáját, vagyis hányan merik felvállalni a valóságot! Mindenesetre Zsuzsáénak jár a taps! 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!