1 éve

Nem hiszed el, mi történik húsvétkor Schmuck Andor lakásán

Pezsgő is lesz, az már biztos!

Szerző Doris

A koronavírus Schmuck Andor életét is alaposan felbolygatta, de a mindig mosolygós, mindig vidám politikus pontosan tudja, hogy kell a nehéz helyzetből is kihozni a legjobbat.

Fotó: Facebook

Az már korábban eldőlt egy családi tanácskozás során, hogy a Tisztelet Társaságának elnöke júniusra halasztja a karácsonyt, a húsvétot pedig augusztusban ünneplik majd. De akkor ezen a hétvégén mi fog náluk történni?

„Visszatérünk az 1560 előtti időkre, amikor március végén volt újév. Egyszóval szilveszterezni fogunk Eszterrel! Otthon leszünk kettesben, veszünk pezsgőt, virslit, mindent, ami kell. Gondoltam, bolondítsuk meg még jobban a világot! Természetesen egy szilveszter nem telhet el fogadalomtétel nélkül, így azokkal is készülünk” – árulta el a Ripost-nak Schmuck Andor, aki megszerezte az Eszter születési évében sugárzott szilveszteri kabarét is.

A humoros műsort azonban csak azután nézik meg, miután beszéltek a szeretteikkel, igaz, a pandémia miatt csak Skype-on. Az biztos, hogy hajba kapni ez alkalommal sem fognak Eszterrel, hiszen nincs is hajuk.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!