HŰHA

Bejött a kopaszság Schmuck Andornak, ő lesz a magyar Kojak?

A Tisztelet Társaságának elnöke március közepén vált meg dús hajától, de ezt egy cseppet se bánja.
címkék:
  • Szerző: Doris

Schmuck Andor és felesége, Eszter az egész országot sokkolta, amikor egy szép napon úgy döntöttek, kopaszra nyíratják a fejüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A történethez hozzátartozik, hogy Eszter egy csúnya fodrászbaleset áldozata lett. Csak egy kis hajfrissítésért ugrott be egy szépségszalonba, de sajnos leégették a haját. Ezért kérte meg Andort, hogy nyírja le egészen rövidre a haját, ám a politikus kezében megszaladt kissé a nullásgép, fiatal felesége pedig teljesen kopasz lett.

Mivel Andor szentül hisz abban, hogy jóban-rosszban követnie kell a feleségét, ő is lenyírta a haját, ami nem várt változásokat hozott az életébe.

„Voltam már kopasz életemben, amikor megszülettem! A lényeg, hogy az ész a fontos, nem a haj. A reakciók egyébként elég vegyesek. Egyesek szerint újra kéne forgatni az Addams Family-t, abban van ugyanis Fester, a kopasz karakter. Sokak szerint viszont inkább a híres nyomozóra, Kojakre hasonlítok, bár mivel fogyókúrázom, a nyalóka kizárva” – nevetett fel a Tisztelet Társaságának elnöke.

Kojak, a híres nyomozó

Fotó: Northfoto

A politikus azt is elárulta, többször megesett, hogy rutinszerűen bement a fürdőbe, megfogta a fésűt, és csak azután jött rá, hogy az eszköz immár feleslegessé vált a háztartásban, mivel nincs mit megfésülnie. Andor szerint lényegében csak egy hátránya van a kopaszságnak, mégpedig az, hogy a hűvös márciusi reggeleken bizony gyakran fázik a feje.

„A kopaszságom veszélybe sodorta az újévi fogadalmamat. Megfogadtam, hogy nem futom le a maratont, de most, hogy ilyen áramvonalas lett a fejem, komolyan elgondolkodtam, de aztán végül elhessegettem az ötletet. Túl vad lett volna, nem?!” – humorizált a mindig vicces Schmuck, aki szerint a házasságának is jót tesz, hogy haj nélkül élik Eszterrel a mindennapjaikat.

„Több előnye is van! Egyrészt nem tudunk semmin hajba kapni, hiszen az fizikai képtelenség lenne. Másrészt nincs tele hajszálakkal a lefolyó, így egy újabb konfliktusforrásnak inthettünk búcsút” – magyarázta Schmuck.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?