3 éve

Elfajult a botrány: borzasztó, mit állít Pécsi Ildikó Pártos Csilláról

A Kossuth-díjas színésznõ évek óta nem beszélt ilyen nyíltan a volt menyérõl, akibõl szerinte neki köszönhetõen lett valaki.

Döbbenetes állításokat fogalmazott meg volt menyével szemben Pécsi Ildikó!

A Kossuth-díjas színésznő azt nyilatkozta, volt menye neki köszönheti, hogy lett belőle valaki. 

"Sokszor már nem is kívánok egyebet, csak el szeretném felejteni mindazt a hazugságot és rengeteg históriát, amit az a nő talált ki, akiből én régen igyekeztem valakit csinálni. De ma már úgy gondolom, ez hatalmas tévedés volt a részemről. Nézzük csak végig azt a színházi rendszert, amiben nálam dolgozott. Az ottani munkájáról például egy perc alatt be tudom bizonyítani, hogy nem ő végezte el: fel tudom sorolni, kik csinálták meg helyette a munkát. de van ennek értelme? - kérdezem én. Ezt a szakmai körökben úgyis mindenki tudja. Borzasztó hogy ez a hölgyemény honnan hová került. De hát az ember sokszor elveszti önmagát" - mondta el a Sorry magazinnak Pécsi Ildikó, és azt is elárulta, hogy az tartja bennük férjével a lelket, hogy sok értékes ember veszi körül, hogy van, akire számíthat.

Miután kilakoltatta az unokáját az otthonából, a színésznő úgy érzi, a bajban a legnagyobb támaszt a barátai nyújtották számára, ők voltak azok, akikre bármikor számíthatott.

"Igen, az egész őrületben mellettem álltak. Sokszor a legváratlanabb helyről érkezett a legnagyobb támasz és segítség."

Nekem sokáig rettenetesen fájt, ami velünk történik, de ma már nem tudok mit kezdeni ezzel a fájdalommal.

"Aki kicsit is ismer; vagy dolgozott velem, az tudja, nem ilyen vagyok. (...) Sajnálatos, amit át kell éljünk. Belegondolni is szörnyű, hány sorstársunk lehet, aki ugyanazon megy keresztül, mint mi" - panaszkodott a színésznő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!