5 éve

Elmérgesedett a helyzet, magára hagyta felesége a beteg magyar sztárt!

A koktélkirály súlyos betegen, gyakorlatilag fél szívvel él, ráadásul a magánéletét is újra kell építenie.

Élete szomorú és nehéz időszakát éli Lajsz András, aki egy évvel ezelőtt talán még nem is sejtette, hogy hamarosan mindent elveszít majd, amiért évtizedeken keresztül dolgozott.

A koktélkirály kálváriája tavaly júniusban kezdődött, amikor a vád szerint fojtogatott egy parkolóőrt. Ekkor infarktust kapott, amit azóta számos másik is követett, ráadásul egy kellemetlen eset miatt a felesége is elhagyta a beteg sztárt.

András és Zsuzsa házassága tavaly romlott meg végérvényesen, akkor két szívműtét után az asszony utcára rakta a szerinte csalfa férjét. Félreérthető üzeneteket talált ugyanis Lajsz telefonjában, amiket egy fiatal, huszonéves beosztottjának írt.

"Soha semmi nem történt, azóta a hölgy már nem is dolgozik az étteremben. Nem magyarázom a bizonyítványomat, de a szeretlek szót gyakran használom, akit életemben kétszer láttam, azt már puszival köszöntöm. Most két szék között a padlóra estem. A feleségem nem akar megbocsátani, én meg már feladtam, nem is küzdök érte, nagyon elmérgesedett a helyzet. Egy szál gatyában eljöttem a gyönyörű szép házunkból" - mondta el a Blikknek Lajsz András, aki most a nulláról építi újra az életét.

A helyzete ráadásul egyébként sem könnyű, hiszen sorra kapja az infarktusokat: a szíve jobb fele elhalt, elmondása szerint már csak a fél szíve működik. Most abban reménykedik, hogy a rehabilitáció és a munka segít majd, ő pedig egy új, de annál boldogabb életet kezdhet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!