5 éve

Megdöbbentő kalandjairól mesélt Tóth Vera

Tóth Vera nemrég érkezett haza a tengerentúlról, ahol rengeteg élménnyel lett gazdagabb. Bár akad olyan is, amire nem szívesen emlékszik vissza.

Tóth Vera három hét pihenés után tért vissza Amerikából. Az énekesnő legjobb barátjával, Mujahid Zolival már nagyon várta ezt az utat, de nem gondolta, hogy ennyi izgalomban lesz része. Vera a Mokkában mesélt kalandos utazásáról.

Többek között egy hullámvasúton is fent ragadt az énekesnő, amire mai napig nem szeret visszaemlékezni.

Kipróbáltuk a Harry Potter élményvasutat, olyan szinten körbe vagy vassal, hogy mozdulni nem bírsz és forgatnak előre, hátra, jobbra, balra... Én erről nem tudtam, ettől rosszul vagyok.

Üvöltve sikítottam. Lógtunk fent a szakadék fölött.

- emlékezett vissza az énekesnő.

Vera az időeltolódást is nehezen viselte, illetve egy megfázás is a hatalmába kerítette. Ezen kívül még kaptak egy téves riasztást is, miszerint tűz van az emeleti szobákban és maradjanak a helyükön.

Úristen! Végigfutott minden a fejemben. Hogyan megyünk el a tizenötödik emeletről? Meghalunk? Nagyon megijedtünk.

Az énekesnő szerencsére több pozitív élménnyel is gazdagodott. Járt többek között Michael Jackson és Lady Gaga fényűző otthona előtt is.  Elárulta, hogy nem számolta pénzét, mire költi, ugyanis hónapok óta gyűjtött az utazása. Figyelt táplálkozására is, hiszen nem szeretné visszaszedni leadott kilóit.

Már az elején eldöntöttem, hogy odafigyelek kint is az étkezésemre. Azért egy két dolgot kipróbáltam,de szerencsére Amerikában is lehet vásárolni természetes alapanyagból készült dolgokat.

- árulta el őszintén Vera.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!