Létrehozva: 2022.09.15.
Módosítva: 2022.09.15.

Wass Albert lányaként haknizik egy nő

Az oltástagadó Pócs Albert szervezésében járja az országot.

Szerző Ripost

Wass Albertnek hat fia született, egyikük 3 éves korában meghalt. A sokáig politikai okokból mellőzött, ma viszont az egyik legnépszerűbb erdélyi írónak 1945 februárjában családjával együtt el kellett hagynia Magyarországot, és soha többé nem tért vissza. Egy magyar nő, Eszter most azzal állt elő, hogy ő Wass Albert eltitkolt lánya, akit támogatott és többször meg is látogatott a nagy író. 

Wass Miklós és felesége, Sophia hendersoni otthonukban (Fotó: Bors)

Állítólag ő csak testvéri szeretetre vágyik, de Wass Albert fiának a felesége, Sophia Wass de Czege úgy tudja, belépődíjat szednek az asszony előadásaiért, aki azokon képtelen hazugságokat állít a családról.

Az egyik előadásán azt mondta, férjem, Miklós Nevadában dolgozott egy titkos projekten, és már meghalt. Remélem, igaz a mondás, hogy akinek halálhírét keltik, sokáig él, mert Miklós most is velem van. Egyébként a NASA-nál dolgozott fiatal korában. Most nyugdíjasként Nevadában, Hendersonban élünk, aminek semmi köze a korábbi munkájához 

– hangsúlyozta a Borsnak Wass Albert menye, aki szerint az álrokon köztudomású információkból próbál építkezni, de összekeveri a dolgokat. Azt szerinte biztosan lehet tudni, hogy Wass Albert soha nem tért vissza Európába, miután 1952-ben letelepedett Amerikában.

Eszter az előadásában két különböző születési dátumot is megnevez: 1945. február 5-ét és 1954. május 14-ét. Állítólag örökbe fogadó szülők nevelték fel, és a híres író többször ajándékot küldött neki, meglátogatta őt hamis útlevéllel, sőt idős korában egy egész évet Bonyhádon töltött 1992-ben. Igaz, Eszter azt is elismeri, hogy 1962-ben balesetet szenvedett, és emiatt hosszú ideig emlékezetkiesése, amnéziája volt.

Ez egy nonszensz állítás, hogy Wass Albert lánya, és nem is törődnénk egy bomlott elme fantazmagóriáival, ha nem hazudozna összevissza a családról, és nem sértené Wass Albert emlékét nyilvánosság előtt. Így azonban fel vagyunk háborodva 

– mondta a Borsnak Sophia, akinek a férje szerint is elképzelhetetlen mindaz, amit a nő állít. Ő ugyanakkor próbálta humorral elvenni az ügy élét.

Ha jól főz és szép háza van, akár lehet is a húgom! 

– viccelődött Wass Miklós. Elmesélte azt is, hogy az 1945 utáni években nagyon szerényen éltek Németországban, édesapja kétkezi munkával próbálta fenntartani családját, és sehová nem utazott. Éppen ezért fölöslegesnek tart bármiféle DNS-vizsgálatot

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hatalmas botrányba keveredett Majka

origo.hu

Mindenkit megdöbbentett Oroszország fontos szövetségese, mi történhetett?

borsonline.hu

Most már publikus: közös fotóval derült ki, mi van a Házasság első látásra két szereplője között

magyarnemzet.hu

Pressman nem lacafacázik, Pamkutya után Díler Kevint és Dzsúdlót is táncba vitte

ripost.hu

Ez roppant kínos: megint lebukott Meghan, hogy hazudott

origo.hu

Félelem a moziban: Így nézhet ki az atomháború, ilyen lehet a pusztítás

magyarnemzet.hu

Az orosz „Sátán II” nukleáris fegyver milliókat ölne meg és egész nagyvárosokat tenne a földdel egyenlővé

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

ripost.hu

„Nem csinálsz semmit, a szüleid nyakán élősködsz 33 évesen” – keményen beleszálltak az influenszerbe

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-