Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.05.05.

Hónapok óta erre vártak Szoboszlaiék, jön a botrányos visszavágó

Nincs egyszerű dolga a Liverpoolnak, az együttesnek rangadón kell kimásznia a gödörből. A Tottenham elleni szeptemberi odavágó ráadásul botrányosra sikeredett.

Három forduló van már csak hátra az idei angol labdarúgó-élvonalból. A Liverpool az elmúlt hetek gyengébb teljesítménye után lépéshátrányba került és visszaesett a harmadik helyre az Arsenal és a Manchester City mögé. A listavezető „Ágyúsoktól” jelenleg öt pontra van, így vasárnap mindenképpen szüksége lesz a jó eredményre a Tottenham elleni rangadón (17:30, Splíer1).

Ősszel elképesztő körülmények között veszített a Liverpool a Tottenham ellen Fotó: AFP

Nemcsak a Liverpoolnak, hanem a Tottenhamnek is rendkívül fontos az összecsapás, Ange Postecoglou együttese ugyanis a Bajnokok Ligája indulást érő negyedik helyért hajt, az Aston Villával van nagy versenyben érte.

Az már csak a hab a tortán, hogy a Pool és a Spurs legutóbbi, tavaly szeptemberi összecsapása több mint pikánsra sikeredett. Már a 26. percben megfogyatkoztak Szoboszlai Dominikék, Curtis Jones-t talpalás miatt állította ki Simon Hooper játékvezető. Ezt követően egy VAR kommunikációs hiba következtében elvette Luis Díaz szabályos gólját (a bíró les miatt nem adta meg a gólt, a VAR-szobában viszont azt hitték, megadta. Annyit mondtak a játékvezető fülére, hogy helyes döntés született.). A Tottenham vezetett ezt követően, ám Cody Gakpo révén sikerült egyenlíteni az első félidő hajrájában. A második játékrészben Diogo Jota egy perc alatt szedett össze két sárga lapot, majd a 96. percen, Joel Matip öngóljával 2-1-re nyerni tudott a Tottenham.

A lefújást követően Jürgen Klopp sem fogta vissza magát, állítása szerint meg kellett volna ismételni a botrányba fulladt mérkőzést.

Szerintem megoldást kellene találni. Ennek újrajátszásnak kellene lennie 

– jelentette ki korábban Klopp.

Kérését végül az angol szövetség nem fogadta el, a Liverpool most tud bosszút állni a londoni sztárcsapaton. Szoboszlai a klub legutóbbi bajnokiján, a West Ham ellen (2-2) mindössze a hosszabbításban lépett pályára, így könnyen elképzelhető, hogy ezúttal a kezdőcsapat tagja lesz.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek