Létrehozva: 2022.03.25.
Módosítva: 2022.03.25.

Gyurcsány szerint pocsék ember, aki nem hal meg Ukrajnáért

A baloldal valódi vezetője ismét a háború mellett tette le a voksát. Szerinte egyszerű a választás: vagy szar ember vagy, vagy meghalsz Ukrajnáért.

Gyurcsány Ferenc, a hazai baloldal vezetője szerint pocsék ember az, aki nem hajlandó meghalni Ukrajnáért. Ezt írja a Facebook-oldalán:

Pocsék ember leszel vagy meghalsz melyiket választod? 

Ez a kijelentés szorosan kapcsolódik a hazai baloldal eddigi militáns és háborúpárti nyilatkozatainak a sorába. Mint látható, a baloldal már hamarabb is engedett volna a követeléseknek, és a háborúba katonát és fegyvereket szállítottak volna, kockáztatva országunk biztonságát.

Gyurcsány Ferenc szerint tehát gyáva, erkölcstelen és pocsék ember az, aki nem szeretne meghalni más háborújában. 

Gyurcsány Ferenc szerint szar ember, aki nem hal meg Ukrajnáért.

Mint ismert, a brüsszeli EU-csúcson Volodimir Zelenszkij ukrán elnök videótelefonon mondott üzenetet. Orbán Viktortól azt kérte, hogy szavazza meg a szankciók kiterjesztését az energiaszektorra, és hazánk ne vásároljon gázt és kőolajat Oroszországtól. A második kérése pedig az volt, hogy Magyarország engedjen át fegyverszállítmányokat és küldjön fegyvereket Ukrajnába. A magyar miniszterelnök természetesen elutasította a kéréseket, hiszen ezek szembenállnak a magyar emberek érdekeivel és biztonságával.

Gyurcsány Ferenc újabb megnyilvánulásából azonban jól látszódik, hogy a baloldal elkötelezett a háború mellett. Katonákat küldenének Ukrajnába és fegyverszállítmányokat engednének át az országon. Az orosz gázra is nemet mondanának, ami többszörösére növelné a háztartások rezsiszámláit. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek