Rezzenéstelenül áll az élen a FIDESZ

POLITIK
FÜLES

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.10.24. 16:30

Újabb sztárpár házassága futott zátonyra, már a jegygyűrűket sem hordják

A házasságuk menthetetlennek tűnik a barátaik szerint.

Jessica Simpson és férje, Eric Johnson tíz évvel ezelőtt, 2014. július 5-én fogadott örök hűséget egymásnak Kaliforniában. Ekkor már évek óta egy párt alkottak, és közösen nevelték első gyermeküket, egy kislányt, Maxwell Drew-t. Később még két gyermekük, Ace Knute, és Birdie Mae gyarapította a családot. A legkisebb közülük mindössze 5 éves. Jelenleg azonban úgy tűnik, hogy a páros tagjai elhidegültek egymástól és a válás felé tartanak.

A Life.hu szúrta ki, hogy az énekesnő nem hordja a jegygyűrűjét, emellett figyelmen kívül hagyta a férje szeptember 15-i születésnapját is. Sőt, a jeles napon még félreérthető Instagram-sztorikat is posztolt:

A megbocsátás nem változtatja meg azt az embert, aki megbántott. Figyelsz rám? 

Ezzel szemben egy évvel ezelőtt még családi képek egész sorával köszöntötte fel szeretett férjét Jessica Simpson. Ráadásul szívmelengető sorokkal írt róla és a szerelmükről, a kiegyensúlyozott családi életükről. A szemfülesek szerint januárban tűnt el a jegygyűrű Jessica ujjáról, azonban azóta egyelőre csend van a házasságuk terén.

Egy bennfentes barát azonban arról beszélt nemrég, hogy a páros mindig ezt csinálja: a veszekedéseik után leveszik a jegygyűrűjüket. Az utóbbi időben viszont nem került vissza a gyűrű, ami azt jelenti, hogy már csak idő kérdése lehet, hogy a válópert beadják, a házasság ugyanis visszafordíthatatlanul megromlott az ismerős szerint.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek