FÜLES

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.10.19. 17:30

Meghan tajtékzik a dühtől: Harry herceg már egyáltalán nem figyel rá

Harry végre régi önmagát adja, Meghan pedig felrobban a dühtől.

Egy szakértő szerint a brit közvélemény szívesen látta Harry herceg "régi énjét", ám semmi változást nem látnak Meghan Markle viselkedésében. Harry kivirult, mióta egyedül jelenik meg a nyilvános eseményeken és felesége nélkül utazgat a világban. Járt New Yorkban, Londonban és Dél-Afrikában is, ahol csak úgy sziporkázott és a britek végre újra régi fényében látták csillogni.

Royalty, A-List Celebs & Rock Legands at Ist Responder Fundraising Concert, Santa Barbara
Fotó: Northfoto

Meghan közben a saját ügyeit intézte, tűzpiros ruhában jelent meg egy gyermekkórházi gálán, valamint fiatal hölgyek társaságában ünnepelte a lánygyermekek nemzetközi napját. A királyi szakértők szerint mindez éles kontraszt ahhoz képest, amikor kiváltak a királyi családból és nem volt egy magányos lépésük sem...

 

A sussexi hercegi párhoz közelálló források szerint Harry igyekszik visszaszerezni népszerűségét, amely hatalmasat zuhant a könyve és a dokumentumfilmek hatására, amelyekben egyfolytában a királyi családot szidta. Sőt, a családjához is igyekszik közelebb kerülni és egyes hírek szerint apró, de fontos sikereket tudhat magáénak. Ingrid Seward királyi szakértő szerint Harry szépen tornázza vissza magát a britek szívébe, Meghan viszont tajtékzik a dühtől, amiért az ő megítélése napról napra romlik. Nagyon úgy tűnik, hogy már a férjére sincs hatással, hiszen Harry a saját nonprofit ügyei mellé állt és már nem támogatja felesége hollywoodi törekvéseit.

"A lelkük mélyén az emberek még mindig szeretik Harryt és ezért örömmel fogadták, amikor újra a régi formáját mutatta. Sajnos Meghannál semmilyen változást, fejlődést nem lehet észrevenni, még mindig önmaga a legfontosabb számára. Remélhetőleg Harry is érzi, hogy ha a régi önmagát mutatja, annak pozitív a hatása, és ez megerősíti. Az augusztusi kolumbiai turnéjuk óta nem lehetett őket közösen látni és lám, Harry népszerűsége növekszik. Lehet, hogy a hercegnek ezen el kellene gondolkodnia..." - vélekedett a szakértő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek