Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.10.28. 20:00

Kitálalt a királyi szakértő: sokkoló, amit Meghan és Harry kapcsolatáról mondott

Elkerülhetetlen, hogy ez egyszer bekövetkezzen...

Korábban már pletykáltak arról, hogy Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata válságba került, és a pár az elmúlt hónapokban egyre több időt tölt külön. Sőt, sokan a válást sem tartják kizártnak.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three
A szakértő szerint Meghan egyszer „lefogja vágni magáról” Harry herceget / Fotó: ZUMAPRESS.com

Egy királyi szakértő pedig most azt állítja, hogy Meghan „elkerülhetetlenül ki fogja dobni” a férjét. Hugo Vickers úgy véli, hogy eljön az idő, amikor a sussexi hercegné úgy gondolja, hogy már nincs szüksége Harryre - és véget vet a házasságának. Azt állítja, hogy ez azért van, mert „az emberek általában karaktereket keresnek”, és hozzátette, a hercegnének szokása, hogy megszakítja a kapcsolatot szeretteivel.

Szóval, ki lesz a következő, akit levág magáról? Szerintem Harry herceg lesz az, és eljön majd az idő, amikor úgy gondolja, hogy nincs szüksége rá

- magyarázta a királyi szakértő, aki hozzátette, hogy ez a viselkedés nem áll távol Meghantól.

Hugo Vickers úgy véli, hogy egy nap Harry-re úgy fognak majd visszaemlékezni, mint aki „rosszul járt”, Meghan pedig azt fogja állítani, hogy „úgy viselkedett, mint a többiek”. A szakember szerint a sussexi hercegné projektjei „ nem tettek jót Harrynek”, és úgy véli, a herceg sikeresebb, amikor olyan, a szívéhez közel álló kezdeményezésekben vesz részt, mint az Invictus Games.

„Az én olvasatomban az a helyzet, hogy a nő észrevette, hogy a férfi kényelmetlenül érzi magát néhány helyzetben, és bizonyos értelemben ezt kihasználta, és ebből táplálkozott, olyannyira, hogy a férfi ebbe önként bele ment” - magyarázta Hugo Vickers.

A 43 éves sussexi hercegné korábban már több embertől is elfordult az élete során, köztük a családjától, királyi rokonaitól és legjobb barátnőjétől, Jessica Mulroneytól. Állítólag a kétgyermekes anyuka a barátnőjével, a teniszcsillag Serena Williamsszel és a tévés műsorvezető Sophie Trudeau-val is összerúgta a port - emlékeztet cikkében a Mirror.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek